Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nők! Ti ezt hogy gondoljátok?

Nők! Ti ezt hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés
Egyik alapfeltétele a férfinak, hogy legyen izmos, jó kondiban legyen, azaz kockahas amit nap 24 órában lehessen nézegetni, plusz 40-es kar... Oké nem gond, de mind emellett ne 'gyúrjon' mert az már negatívum. Ezt mégis hogy? 22/F

2014. máj. 31. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts. Nem mindenkinek kell a kigyúrt test.

L

2014. máj. 31. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de te valamit nagyon félreértelmeztél szerintem. Egy férfi (csakúgy mint egy nő) adjon magára, legyen igényes, ápolt, ha őt boldoggá teszi járjon konditerembe és gyúrjon, nincs ezzel semmi baj. Ott a bibi, ha ehhez a szépen kidolgozott testhez egy buta, bunkó,tapló stílus vagy személyiség társul......ha nem akkor minden tökéletes. :)
2014. máj. 31. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell kigyúrt pasi! Igenis legyen egy kis poci amit lehet gyurmázni, legyen szőrös a mellkasa meg a lába, ahogy Isten megteremtette. Halál a csupasz csigákra! Ha meg kondizik, hajrá, megyek vele én is!
2014. máj. 31. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
3-mas: Hahaha, pont ellentétes elvárásokat fogalmaztál meg, mint amik nekem vannak. Én azt szeretem egy férfin, ha csupasz a mellkasa, és NINCS kockahasa meg 40-es karja. Persze ne is gyúrjon, mert akkor már nem lenne sovány. Tegnap előtt is úgy próbáltak felszedni, hogy ott mutogatták a túlméretezett karizmaikat nekem, én meg csak kuncogtam magamban, hogy mi akar ez lenni. DE neked azon se kellene azon felháborodnod, ha valaki a teljesen kigyúrt, kidolgozott testet vár el, mert max. nem a te célcsoportod, ezt nyugtázhatod, és próbálhatsz ismerkedni azokkal a nőkkel, akiknek mondjuk nem a kinézet áll az első helyen.
2014. máj. 31. 16:16
 5/8 A kérdező kommentje:

1#-3# Nem hinném, ha meglátnál egy szépen kidolgozott férfit, akkor ne tudnád magad elképzelni mellette... Legfeljebb erről az igényedről már lemondtál.

2# Rávilágítottál a lényegre, de nem egészen. A lényeg, hogy a férfiideál manapság, a sportos kidolgozott (kigyúrt) testű férfi. De mindezt úgy érje el, hogy nem gyúr mert akkor már kapja a sztereotípiákat: bunkó, tapló, kokszos stb... De akkor mégis mitől legyen kigyúrt?

Megjegyzésképpen pedig a bunkó férfiak akik magasról tesznek a nők igényeire, megalázzák őket, kihasználják, több figyelmet kapnak a nőktől mint akik lovagiasak (nem csoda, hogy kihaló fajta). Mert hát ettől lesz egy férfi 'izgalmas'.

2014. máj. 31. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
"Legfeljebb erről az igényedről már lemondtál." Sosem volt igényem a kigyúrt test, mindig taszítónak találtam. Nekem sokkal rendesebbnek, normálisnak, kevésbé agresszívak tűnnek a soványabb alkatú férfik, szóval nem kérek a kigyúrtságból, köszönöm. Az pedig, hogy az agresszív f@ßpörgettyűk több figyelmet kapnak, nem azért van, mert megérdemlik, hanem azért, mert a nők többsége gondokkal küszködik. Pont ezért nem kellene, hogy ezek legyenek a mérvadóak.
2014. máj. 31. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Az MMA-tól jobb izmaid lesznek,mint a konditól. Na megoldottam a problémád. 23/l
2014. máj. 31. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:

mi az, hogy jobb izmaid? ez így nekem új, kérlek meséld el. na mind1...

szóval, nekem van egy nagyon tuti megoldásom erre, amit használok. megjegyzem én magam is jó fizikummal rendelkezem, ami a kondi és úszásból fakad. kockahas is van, bár nem nagy dolog szerintem. de én ezt többnyire az úszásból raktam össze. így ha azt látom, hogy a csaj elítélne, mert kondizok, a sok idióta sztereotípia miatt, akkor csak azt mondom, hogy úszok. és máris izgalmasnak tűnök, meg hogy nem csak a kondival lehet így kinézni. lófaszt nem, anélkül ezt nem tudod megcsinálni. az olimpikonok is legalább annyit vannak kondiban, mint vízben. na de ezt ők nem tudják, és máris nyertem. próbáld ki!:D

2014. máj. 31. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!