Nők! Ti ezt hogy gondoljátok?
Ne általánosíts. Nem mindenkinek kell a kigyúrt test.
L
1#-3# Nem hinném, ha meglátnál egy szépen kidolgozott férfit, akkor ne tudnád magad elképzelni mellette... Legfeljebb erről az igényedről már lemondtál.
2# Rávilágítottál a lényegre, de nem egészen. A lényeg, hogy a férfiideál manapság, a sportos kidolgozott (kigyúrt) testű férfi. De mindezt úgy érje el, hogy nem gyúr mert akkor már kapja a sztereotípiákat: bunkó, tapló, kokszos stb... De akkor mégis mitől legyen kigyúrt?
Megjegyzésképpen pedig a bunkó férfiak akik magasról tesznek a nők igényeire, megalázzák őket, kihasználják, több figyelmet kapnak a nőktől mint akik lovagiasak (nem csoda, hogy kihaló fajta). Mert hát ettől lesz egy férfi 'izgalmas'.
mi az, hogy jobb izmaid? ez így nekem új, kérlek meséld el. na mind1...
szóval, nekem van egy nagyon tuti megoldásom erre, amit használok. megjegyzem én magam is jó fizikummal rendelkezem, ami a kondi és úszásból fakad. kockahas is van, bár nem nagy dolog szerintem. de én ezt többnyire az úszásból raktam össze. így ha azt látom, hogy a csaj elítélne, mert kondizok, a sok idióta sztereotípia miatt, akkor csak azt mondom, hogy úszok. és máris izgalmasnak tűnök, meg hogy nem csak a kondival lehet így kinézni. lófaszt nem, anélkül ezt nem tudod megcsinálni. az olimpikonok is legalább annyit vannak kondiban, mint vízben. na de ezt ők nem tudják, és máris nyertem. próbáld ki!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!