Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért álmodom azzal a sráccal...

Miért álmodom azzal a sráccal akivel nem is beszélgetek sose?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Osztálytársammal álmodtam már 2x tudat alatt tetszik nekem, de nem is beszélgetünk sose, de látom azért, hogy néha néz engem és én is nézem néha. Vajon miért álmodom vele? Az álmomban nagyon jól érzem magam vele és mikor felkelek boldognak érzem magam.

Szeretnék erre magyarázatot, segítséget kérni.

Köszönöm

2014. máj. 31. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom hogy a párkapcsolatok esetében hatékonyan működik a telepátia, amit Vasziljev professzor Telepátia című könyvében részletesen ismertet. Vagyis lehet hogy a srác is ugyanúgy rád gondol.

Kamaszkoromban átéltem hasonlót. Sokat gondoltam egy lányra az osztályból, aki sajnos elköltözött szüleivel egy másik településre. De gyakran járt vissza, főleg nyáron. Aztán úgy hozta a sors hogy új lakhelyén találkoztam vele. Elmondta hogy én voltam az ideálja, képzeletben velem randizott. Na ekkor néztem nagyot, mert mindez kölcsönös volt.

2014. máj. 31. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:

röviden és tömören

szerelmes vagy

2014. máj. 31. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
tetszik neked. menj oda, azt próbáljátok ki, milyen együtt.
2014. máj. 31. 15:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, ez lehetséges, de én nem fogok kezdeményezni, mert szerintem neki kéne, nem?
2014. jún. 1. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!