Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha beszélgetek egy sráccal,...

Ha beszélgetek egy sráccal, és felszabadul 2 hely, miért nem ül le mellém?

Figyelt kérdés
A buszon beszélgettem egyik férfi ismerősömmel, majd felszabadult 2 hely, én leültem, ő marad ahol előtte álltunk, a busz közepénél. Teljesen olyan érzésem volt, mintha ezzel megalázott volna, mert előtte meg végig beszélgettünk, és jóba is vagyok vele. Mintha teljesen hidegen hagyta volna a létezésem egyik pillanatról a másikra. Még csak rám se nézett utána, meg nem is köszönt mikor leszálltunk... Miért csinálja ezt? Mindig ilyen fura, egyik percbe mosoly van az arcán, utána meg hirtelen zárkózott lesz és nem is érdekli,h ott vagyok
2014. ápr. 25. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt hitte le akarod razni,miert nem mondtad neki,hogy üljünk le,van szabad hely,akkor biztos ment volna.
2014. ápr. 25. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Most ebben mi van? Semmi.
2014. ápr. 25. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Annyit kellett volna mondanod, hogy "Ott lett 2 szabad hely. Nem ülünk le? "
2014. ápr. 25. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzőekkel, magam sem mernék utána menni így, amit te is csináltál olyan, mint egy lerázás, nyílván szegény azt hittem, hogy rondának tartod és nem mert leülni melléd. Én is csiánltam már ilyet, pedig osztálytársaim voltak a lányok.
2014. ápr. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!