A magyar lányok miért nem elégedettek a magyar fiúkkal, miért fikáznak minket és miért éltetik a fekákat meg egyéf külföldieket, csak engem idegesít ez?
Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 01:32
21/27 anonim válasza:
Titeket mi tart vissza amúgy, hogy más nemzetiségű csajokkal ismerkedtek? Gratulálok annak, aki az oroszokhoz ment, örülök, hogy sikerült beilleszkednie, jól fog ez majd jönni a teljes Orbánia idején.
22/27 anonim válasza:
Ti siránkoztok, mint az most látszik is a sértődött pampogásotokból. Mi férfiak csak megkeressük a megoldást, hogy mindenképpen jó legyen nekünk. A Looserek nem mi vagyunk. A politika meg hogy jön ide? Szerintem eltévesztetted a weboldalt, vagy legalábbis a kategóriát.
23/27 A kérdező kommentje:
Nekem csak német csajokkal volt eddig dolgom, de ők kedvesek voltak és mosolygósak és nem egyből azzal fogadtak, hogy jaj már megint egy magyar fiú, meg fúj, de ronda vagy, hanem emberként, tisztelettel bántak velem. Sok lány elfelejti, hogy attól, hogy valaki magyar fiú még őt is illene tisztelni és úgy kezelni mint bármely másik fiút, férfit.
2014. jún. 1. 00:05
24/27 anonim válasza:
Nem! Ti támadtok, mi védekezünk. Miért? Mert akkor a gyűlölet bennetek, hogy muszáj ilyen kérdéseket kiírnotok. Pont ettől vagytok ti a lúzerek. Tényleg takarodjatok ebből az országból és csináljatok fel orosz k***vákat meg német kutyákat. Hajrá.
25/27 anonim válasza:
Normális??? A lúzernek meg nézz utána, mert az "looser" és vesztest jelent. Például valamilyen verseny vesztesét, vagy olyan embert, aki az életben mindig veszít. Azt nem nevezném vesztesnek, aki megoldja a problémáit.
A nőkben nagyobb gyűlölet van. Elég olvasni a nőknek írt bulvárcikkeket és az azokat követő női kommentárokat.
26/27 anonim válasza:
17 éves lány vagyok én például nem szoktam fikázni a magyar pasikat és nekem is inkább a külföldi srácok jönnek be de nekem mentségem hogy külföldön élek magyar sráccal nem tudnék így ebben a helyzetben összejönni. Ha tudnék választani magyarral jönnék össze de a barnább bőr jobban tetszik. Persze egyéni vélemény.:)
27/27 anonim válasza:
Ha csak német csajokkal volt eddig dolgod, honnan veszed, hogy ilyenek a magyar lányok?
A kérdésed rasszista, te rasszista vagy.
Senki sem gátol meg, hogy visszamenj a Brünhildáidhoz, pont közéjük illesz ezzel a felfogással, te minihitler.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!