A magyar lányok miért nem elégedettek a magyar fiúkkal, miért fikáznak minket és miért éltetik a fekákat meg egyéf külföldieket, csak engem idegesít ez?
Ki mondta, hogy a lányok kedves lények? Szállj már ki az idióta sztereotípiáidból.
Másrészt, láttam itt már pár ilyen kérdést, de akik ezeket felteszik, nem tudom, milyen gyakran járnak kint, a valóságban, ahol vannak emberek, és igazi véleményük van. Elég sokféle körben megfordulok, és senki, sehol senki nem akart külföldit vagy feketét.
Regen mindig neztem a tvben, h "jajj az olasz, es spanyol pasik, de jol neznek ki"...de a valosagban sehol semmi nincsen...egy olyan pasit sem lattam, h eeeeeez igeeeen :/...vagyis max. Olyat, aki szinten "kulfoldi"...talan tenyleg igaz, hogy nalunk vannak a legszebb nok, es szerintem a legjobb pasik is, max.rossz helyen keresi oket az ember! ;)
L/21
Én is ismertem díszpcsákat, akik ázsiai fiúról álmodoztak pl., volt aki amerikairól és hogy majd kiviszi, ahol dolgoznia sem kell, mert eltartják. Egyrészt érdemes megfigyelni az értelmi szintet (egyetemre járó hölgyek voltak), másrészt igen, vannak akik tényleg így állnak hozzá.
Ettől függetlenül kétlem, hogy kifejezetten a magyar fiúkat egy bizonyos réteg utálná vagy lenézné, maximum egy részüket.
Nem tudom, talán ugyanazért, amiért a külföldi nők is sokkal jobbak a magyaroknál (tisztelet a kivételnek). A szláv csajok a legszebbek (azon belül is a cseh, ukrán és orosz lányok), ráadásnak nincsenek elszállva maguktól.
A magyar csajok meg azt hiszik, hogy nekik mindegyikőjüknek jár a tökéletes férfi. Inkább nem is kell nekik senki, ezért van olyan sok szingli.
Hogy az önbizalmuk azért meglegyen, dugatják magukat alkalmi partnerekkel. Alkalmi kalandra meg a legjobbak a külföldiek. Nem hiába tartják úgy a külföldiek, hogy a magyar nők a legnagyobb k..vák.
A magyar férfiak nagyon is ott vannak a szeren és a magyar nők ezt tudják jól.
A kérdésben nem a magyar férfiakkal és nőkkel van a gond, hanem a magyar ribikkel van bajotok nektek, magyar lúzereknek, akik másra sem vagytok képesek, mint hárítani a felelősséget magatokról mindenki másra. Mert ugye a saját sorsotokról nem ti tehettek.
Mindenki megérdemli azt amit kap az élettől. Majd ha normálisan vagytok képesek nyilatkozni egymásról, max akkor remélhetek változást.
Ez kemény :)
1. állítás: "A magyar férfiak nagyon is ott vannak a szeren"
2. állítás: "magyar lúzereknek"
Még ilyen aranyköpéseket:)
Volt dolgom magyar nővel, orosszal, csehhel, horváttal. A magyar nőket ha tehetném el is felejteném, szemét kis számító ribi volt mind, elég magasan hordták az orrukat ahhoz képest, hogy ostobák voltak, pedig egyetemen tanultak, és nem igazán szépek.
A horvát csaj meglehetősen szép volt, egy kis probléma volt csak vele, elég ravasz volt. A cseh és az orosz csaj eléggé ott volt a szeren. Rendesek voltak és a legszebbek, gyönyörű vékonyak. Sajnos én szórom el sokszor velük, mert jön egy másik és nekem idővel mindig a másik kell. De aki monogám, hűséges típus, az jól járhat egy szép és rendes orosz lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!