Vajon feladta és nem fog próbálkozni egyáltalán?
Az a helyzet, hogy van egy srác, aki elég rég óta tetszik nekem.Többször láttam, hogy néz, mosoly rám, amikor egy nagyobb társaságban voltunk és ő megérkezett, akkor is kereste velem a szemkontaktust, rámmosolygott. Szinte figyelte minden apró rezdülésem, próbált olyan helyzetet teremteni, hogy kettesben legyünk, de nekem mindig volt társaságom, vagy talán nem vettem eléggé a jeleket.
Én próbáltam jelezni neki, hogy szabad a pálya, mosolyogtam rá, kedves voltam vele.
Most úgy alakult, hogy valószínűleg már nem igazán fogunk találkozni, csak ha valamelyikünk elszánja magát a lépésre. Szerintetek kezdeményezzek én, ő már nem fog tenni semmit?
(Kicsit félek, hogy mivel tetszik nekem csak bebeszéltem magamnak ezeket és igazából sosem érdeklődött irántam.)
Ha valaki ilyen hosszú ideig, kb. fél évig így küldözgeti a jeleket akkor létezik, hogy egyszer csak feladja konkrét próbálkozás nélkül?
Szinte ugyan ebben a helyzetben vagyok én is. Nálunk hamarosan lesz egy hatalmas családi buli, ahova vettem a bátorságot és elhívtam. Nagyon örült neki és igent mondott.
Ha a barátaid ismerik és látják, hogy hogy viselkedtek, kérdezd meg őket, nekem ez segített, különben észre sem vettem volna, hogy mivan. Kíváncsi leszek, hogy mi hogy lesz..
Ebben a helyzetben vagyok. A körülményeim miatt nem mertem kezdeményezni a kiszemelt hölgynél, pedig vagy fél évig nézegettem. :\ Nagyon rossz érzés, de semmi reményt nem láttam rá. Ráadásul az utóbbi időben azt láttam, mint ha csalódott volna és már zavarná hogy nézem, jóllehet korábban jelzett.
Én a helyzetem miatt nem merek és nem is fogok kezdeményezni, az pedig maga a csoda lenne, ha a kiszemelt tenné meg.
Én azt mondom, hogy ha tényleg tetszik neked, menj oda hozzá - jól is elsülhet. Lehet, hogy hozzám hasonlóan gátlásos. Én kis híján belebetegedtem a dologba, de akkor sem ment. :\ Remélem legalább nektek sikerül!
Sok sikert!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!