Fiúknak vagy lányoknak megy könnyebben az ismerkedés?
Szerintem emberfüggő.
De ismerkedni nem csak párkapcsolati céllal lehet.
Lányoknak. De ha nen hiszed, akkor regisztrálj a love.hu-ra egy kamu átlagos csaj, ill. kamu átlagos pasi profillal, és nézd meg, hova mennyi levél érkezik! ;)
22)F
Elsőre rávágtam volna a lányoknak, de aztán végiggondolva korántsem olyan egyértelmű.
30-70%
Lányoknak. De ha nen hiszed, akkor regisztrálj a love.hu-ra egy kamu átlagos csaj, ill. kamu átlagos pasi profillal, és nézd meg, hova mennyi levél érkezik! ;)
22)F
ma 19:04!
Az egy nagyon szép dolog, hogy írtak neked lányok, mert rám is volt, hogy írtak love.hu-n. Persze, hogy ezek között van egy pár homár fiú is, de az egy másik tészta... Viszont az biztos, hogy ha lány az illető, sokkal több levelet kap normális fiúktól, mint mi, fiúk lányoktól. De le lehet tesztelni. Én csak ajánlottam! :) A lényeg, hogy ha kipróbálja valaki, akkor az arányokat tartsa be a profilképeknél így:
- csúnya lány és csúnya fiú
- átlagos lány és átlagos fiú
- szép lány és jóképű fiú
Kavarodás ne legyen, mert akkor nem kapunk reális képet.
ma 18:26-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!