Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúknak vagy lányoknak megy...

Fiúknak vagy lányoknak megy könnyebben az ismerkedés?

Figyelt kérdés

2014. máj. 30. 18:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Lányoknak.

(Nőként mondom).

2014. máj. 30. 18:23
 2/12 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
100%

Szerintem emberfüggő.

De ismerkedni nem csak párkapcsolati céllal lehet.

2014. máj. 30. 18:24
 3/12 Intoxcation ***** válasza:
Egyértelműen emberfüggő. A tulajdonságaid alapján dől el. Ha egy alapvetően visszahúzódó, antiszociális ember vagy, aki mindenből ki akar maradni, annak nehéz. De ha jó a humorod, elő bírod adni magad, akkor könnyű ismerkedned.
2014. máj. 30. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Lányoknak. De ha nen hiszed, akkor regisztrálj a love.hu-ra egy kamu átlagos csaj, ill. kamu átlagos pasi profillal, és nézd meg, hova mennyi levél érkezik! ;)

22)F

5/12 anonim ***** válasza:

Elsőre rávágtam volna a lányoknak, de aztán végiggondolva korántsem olyan egyértelmű.

30-70%

6/12 anonim ***** válasza:

Lányoknak. De ha nen hiszed, akkor regisztrálj a love.hu-ra egy kamu átlagos csaj, ill. kamu átlagos pasi profillal, és nézd meg, hova mennyi levél érkezik! ;)

22)F

7/12 anonim ***** válasza:
Bocsi a 2 válaszért :$
2014. máj. 30. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Nézd: fiú lánnyal ismerkedik (általában...),lány fiúval(ált.).Tehát egyenlő.Az ismerkedés kölcsönös.
2014. máj. 30. 18:28
 9/12 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
#6:Azt az oldalt egyszer kipróbáltam.Kiraktam egy képet és hiába volt kiírva,hogy hetero,mégis egy csomó kanos félkegyelmű homár próbálkozott be.Szóval nem azt kellene nézni,hogy hány levelet kap,mert a levelek többsége idiótáktól érkezik szerintem.Férfi létemre azért nőktől s kaptam levelet,pedig nem vagyok egy nagy durranás.
2014. máj. 30. 19:04
 10/12 anonim ***** válasza:

ma 19:04!

Az egy nagyon szép dolog, hogy írtak neked lányok, mert rám is volt, hogy írtak love.hu-n. Persze, hogy ezek között van egy pár homár fiú is, de az egy másik tészta... Viszont az biztos, hogy ha lány az illető, sokkal több levelet kap normális fiúktól, mint mi, fiúk lányoktól. De le lehet tesztelni. Én csak ajánlottam! :) A lényeg, hogy ha kipróbálja valaki, akkor az arányokat tartsa be a profilképeknél így:

- csúnya lány és csúnya fiú

- átlagos lány és átlagos fiú

- szép lány és jóképű fiú

Kavarodás ne legyen, mert akkor nem kapunk reális képet.

ma 18:26-os voltam

2014. máj. 30. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!