Lelkiismeret furdalásom van. A férfi nős. Mit tegyek?
Az emberek ismerik a lelkiismeretfurdalást? Furcsa! Azt hittem nincs lelkük... :-)
Szóval tedd azt amit a nagy átlag tenne, egyszer élünk, dugjál akivel jólesik, amíg meg nem unod, aztán nem gondolsz rá sem... :-)
Semmit.
A kérdés, hogy miért fogtam. Közeledésből, vagy barátilag, esetleg valami kapcsán? (pl. kézfogás?)
azért, mert jó érzés volt, és beindultál rá még ne kérj elnézését, és ne szégyelld magadat. Majd azért, ha esetleg kikezdesz veled/hagyod, hogy ő kezdjen ki veled, és a dolog az ágyban végződik. :)
A kézfogás, és jó érzés nem gond, a gond az ha éltek is a vonzalommal :)
Zavarban volt ő is miután elhúztam a kezem. Amúgy nehéz kérdés, mert ő az az érintős fajta, akkor érzi jól magát ha ölelget, beszéd közben megérint. Úgy puszil meg, hogy közben majdnem megcsókol, és már nem tudod merre tekerni a fejed nehogy a szájára essen a puszi :D
Úgy érzem eddig nem tettem semmi rosszat hisz nem én nyúltam a keze után. A lelkiismeretem azért szólalt meg mert vágyom az érintésére, de közben tudom, hogy nős, és nem kenyerem másét elvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!