Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen egy szimpatikus viselke...

Milyen egy szimpatikus viselkedés? Fiúk lányok?

Figyelt kérdés
arra lennék kíváncsi hogy milyen viselkedésű emberkék szimpatikusak számotokra akár mint haver, akár mint kiszemelt, mondjuk egy fiú ugy 18-22 éves korosztályban, jó ha humoros de mégsem a társaság közepe, mert tudom hogy a központi emberek vonzóbbak, de mégis mit kéne tennem hogy azzá váljak?
2014. máj. 30. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem külön irritálnak a társaság közepe arcok. Inkább a szemlélődők érdekelnek, mint kiszemeltek. Nekem valahogy mindig érdekesebbek azok, akiket meg kell fejteni kicsit(nem nagyon). Én a nem túl közvetlen srácokat kedvelem, akikkel könnyű beszélgetni, meg tudnak nevettetni, de lehet velük komolyabb témákról is beszélni. Kedvesek, de nem mindenkivel túlzottan. 21L
2014. máj. 30. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

nekem szimpatikus, ha egy srácnak van humora, ha akármiről tudok vele beszélgetni. fontos, hogy legyen véleménye és azt ki is merje mondani. nem kell, hogy a társaság közepe legyen, de azért ne legyen magányos farkas sem.

19/L

2014. máj. 30. 14:47
 3/6 A kérdező kommentje:
huh akkor eddig jó vagyok :) most felvittétek az önbizalmam :D de ilyenkor ti mennétek oda ismerkedni a sráchoz vagy várnátok hogy majd odajön? / 20/F /
2014. máj. 30. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
szeretem, ha egy fiú udvarias, humoros, magabiztos, de semmiképpen se nagyképű. Legyen intelligens :) És legyen képes szervezni, ne csak ússzon az árral. Figyeljen magára és rám is :)
2014. máj. 30. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:
szavukat ne hidd udvarias aztán meg gyükérnek hívnak
2014. máj. 30. 15:01
 6/6 PearlDiver ***** válasza:

Szerintem az a jó, ha érdeklődő vagy, és számon is tartod az embereket, hogy kivel mi van. Nagyon tudják értékelni.

Aztán ne mutasd magad jobbnak, mint amilyen vagy (egy okostojás az rém idegesítő tud lenni), de a valódi jó tulajdonságaidat ne rejtsd el, ha szükség van rájuk.

Jó, ha humoros vagy, de egy erőltetett poén rosszabb, mint a hallgatás.

Ha pl lányoknak bókokat mondasz, azt tedd szóvá ami tényleg tetszik, és úgy gondolod hogy a lánynak is jól esne.

Összefoglalva: szerintem a legjobb mottó a nemes egyszerűség, csendes nagyság.

24F

2014. máj. 31. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!