Nincs életkedvem, meg akarok halni Ti élvezitek az életet?
Egyszerűen nem élvezem az életet és persze ,ha iskolába megyek a tanárok szinte sajnálnak (főleg a matektanáromon látom ezeket a reakciókat amikor rá néztem láttam rajta hogy sajnál),mert mindig olyan életkedvtelen vagyok,de én nem tudom élvezni az életet,mindent megtettem,de nem sikerült ,az emberekkel többnyire nem beszélgetek mert nem érdekel semmi.
Mit tegyek:/
Nem igazán,néha igen olyankor megjön a kedvem a dolgokhoz,aztán mikor visszazökkenek a mindennapokba olyankor nekem sincs kedvem élni se... nincsenek barátaim se párom,akikkel ide oda mehetnék,aztán így ritkán járok el helyekre is,a tanulás az egyetlen ami elveszi a figyelmem a legtöbb dologról,mondhatni abba "menekülök" a szomorú valóság elől...
22/F
Első vagyok.
Én élvezem.
Hogy mi kell hozzá?
Pozitív gondolkozás, célok, emberi kapcsolatok, hobbi. Csak ezekért tenni kell. Ha csak keseregsz,sosem kesz jobb,sőtt,és semmi nem fog változni.
Az én életemben is megvannak a negatívumok,mint mindenkiében. De igyekszem megoldani.
Neked kell akarni a változást,csak úgy elindulni nem fog. Ne a csodára várj, meghalni meg még ráérsz.:)
sajnálom rossz kategóriába írtam
és köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!