Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nincs életkedvem, meg akarok...

Nincs életkedvem, meg akarok halni Ti élvezitek az életet?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem élvezem az életet és persze ,ha iskolába megyek a tanárok szinte sajnálnak (főleg a matektanáromon látom ezeket a reakciókat amikor rá néztem láttam rajta hogy sajnál),mert mindig olyan életkedvtelen vagyok,de én nem tudom élvezni az életet,mindent megtettem,de nem sikerült ,az emberekkel többnyire nem beszélgetek mert nem érdekel semmi.

Mit tegyek:/

2014. máj. 29. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ah a hozzáállásod,gondolkozásod teljes átalakítása kéne..
2014. máj. 29. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán,néha igen olyankor megjön a kedvem a dolgokhoz,aztán mikor visszazökkenek a mindennapokba olyankor nekem sincs kedvem élni se... nincsenek barátaim se párom,akikkel ide oda mehetnék,aztán így ritkán járok el helyekre is,a tanulás az egyetlen ami elveszi a figyelmem a legtöbb dologról,mondhatni abba "menekülök" a szomorú valóság elől...

22/F

2014. máj. 29. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én élvezem.

Hogy mi kell hozzá?

Pozitív gondolkozás, célok, emberi kapcsolatok, hobbi. Csak ezekért tenni kell. Ha csak keseregsz,sosem kesz jobb,sőtt,és semmi nem fog változni.

Az én életemben is megvannak a negatívumok,mint mindenkiében. De igyekszem megoldani.

Neked kell akarni a változást,csak úgy elindulni nem fog. Ne a csodára várj, meghalni meg még ráérsz.:)

2014. máj. 29. 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Hasonló problémával küzdöttem évekig, aztán rájöttem, hogy minden fejben dől el, és a azzal, ha mások számára is nyilvánvalóvá teszem, hogy mennyire nincs semmihez kedvem, csak eltaszítom őket magamtól, amitől megint nem lesz semmihez kedvem...ez pedig nem a legjobb körforgás. A lényeg, hogy próbálj meg pozitívabban gondolkodni, még ha sokszor pokolian nehéz is.
2014. máj. 29. 16:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem élvezem.
2014. máj. 29. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem már meghalni sincs kedvem.
2014. máj. 29. 21:38
 7/8 A kérdező kommentje:

sajnálom rossz kategóriába írtam

és köszönöm a válaszokat

2014. máj. 29. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Utalok! Kihasznalnak, hulyenek neznek, semmi jo dolog sem tortenik velem. De megolni meg nem tudom magamat sajnos. Vilaglegrosszabb dolga elni!
2014. okt. 18. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!