Hogyan tudnék a zárkózottságomtól megszabadulni? Hogyan tudnék kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Ma egy buliban kiszemeltem magamnak egy srácot. Teljesen olyannak láttam, akit elképzelnék magamhoz. Persze nem külső alapjan ítélek, de az ideálom volt! A barátnőim mondták, hogy menjek oda hozzá, rendeljek valamit (pultos volt) de egyszerűen nem mertem. Azon kattogott az agyam, hogy mit is mondhatnék neki, de semmi ötletes nem jutott az eszembe. Ez csak egy helyzet a sok közül... sokszor volt már, hogy tetszett valaki, de én nem mertem nyitni.
Szörnyen zavar ez, mivel még rendes kapcsolatom nem volt.
Most lehet majd valaki jön azzal, hogy ne buliban akarjak kapcsolatra alkalmas társat keresni... ezt csak példának híztam, máshol is ilyen bamba vagyok
Segítsetek! Hogyan szerezhetnek önbizalmat? 18/L
2014. máj. 25. 04:10
1/2 anonim válasza:
Küldj képet és szebbnél szebb gyk-s fiú körül válogathatsz seperc alatt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!