Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek baj az, ha a lány...

Szerintetek baj az, ha a lány kezdeményez?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik valaki, és lehet, hogy én is bejövök neki, nem tudom... Szeretnék kezdeményezni. Mindenképp a srácnak kell előbb lépni?

2014. máj. 29. 09:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
7-ez egy nagy baromság...
2014. máj. 29. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Egyértelműen jobban járnak azok a nők akik mernek kezdeményezni. Azok akik várják a sültgalambot kénytelenek beérni azokkal akik kezdeményeznek náluk. (az meg olyan amilyen)

Viszont sok normális srác van, aki valamiért nem kezdeményező típus, sőt a legtöbben akik mernek kezdeményezni azok pont nem a normális pasik hanem a bunkók.

Szóval hajrá! :)

2014. máj. 29. 10:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem baj, a legtöbb pasi az egyenjogúság mögé bújik a félelmével, miszerint ő nem mer, viszont kapásból leribizik az olyan csajt, aki mer. Szóval...
2014. máj. 29. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen nem baj, ha kifejezed, hogy neked tetszik az illető, mondjuk, adsz neki egy névkártyát, ha van neked ilyen, és kéred, néha hívjon fel, szívesen beszélgetnél vele, vagy megkéred, jelöljön be a facebookon. Ha egyiket sem csinálja, akkor nem tetszel neki. Még talán valamilyen programot is lehetne ajánlhatnál. Ha bp-i vagy, mondd neki, nincs-e kedve a hétvégén elmenni veled a Gellért-hegyre vagy a Várba, mindkettő hangulatos, már régen jártál arra - lehet mondani. Csak a fiú nehogy azt higgye, te mielőbb le szeretnél feküdni vele. - Mert ez már ciki. Ilyenkor szoktak egy-két lefekvés után túllépni azon a lányon. Tehát az nem baj, ha te kezdeményezel, de állj is meg egy határnál, és csak akkor engedd tovább, ha úgy gondolod,hosszabb távon is el tudnád képzelni, és ha azt látod, hogy ő is téged.
2014. máj. 30. 15:22
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Sosem kínálnám fel magam senkinek. Csak úgy vagyok vele, hogy ha valamit szeretnénk, azért tenni kell, és nem a csodára várni. Amúgy nem pesti vagyok, és már régóta ismerem a fiút, csak most határoztam el magam arra, hogy tényleg adok neki jeleket. :)

18/L

2014. máj. 30. 19:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Minden lánynak így kellene gondolkodni. esélyt kell adni a fiúnak.
2014. máj. 30. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!