Ciki ha egy lány 'kezdeményez'?
Figyelt kérdés
Van egy fiú..annyira bejön:D hónapok óta nézzük egymást a munkahelye előtt szoktam vele 'összefutni' mikor cigizik én meg arra járok.minden alkalommal nézzük egymást de csak pár pillanatig látjuk ugye egymást ameddig elmegyek előtte.1x visszafordultam akkor is nézett.nem rég egymás mellett mentünk el és nagyon de tényleg nagyon megnéztük egymást.még a barátnőmnek is feltűnt.de sose szólít le.jó nyilván a munkahelyéről nem rohangálhat utánam most meg mikor egymás mellett mentünk el akkor meg társasággal voltam talán azért nem.azt beszéltük meg a barátnőmmel hogy ha következőleg összefutunk vele akkor odamegy a barátnőm tüzet kérni aztán én is.ez hülyeség lenne? :D sose kezdeményeztem még és nem tudom mit csináljak várjak még hogy hátha leszólít? cigit venni is direkt arra szoktam elmenni hátha látom pedig lenne közelebbi dohánybolt is de amikor direktből megyek arra sose látom..és már nem tudom hogy mit csináljak:D2014. máj. 15. 13:56
1/10 A kérdező kommentje:
ja amúgy nem tűnik félénknek sőt tényleg nagyon jó pasi...csak lehet hogy még nem volt alkalom amikor leszólíthatott volna és ezért gondoltuk ki pontosabban a barátnőm találta ki ezt a tűzkérést
2014. máj. 15. 13:58
3/10 A kérdező kommentje:
nem nézek de mi köze ennek a kérdéshez?:D
2014. máj. 15. 14:00
4/10 anonim válasza:
Nem ciki ha a lány kezdeményez.
5/10 anonim válasza:
Szerintem inkább úgy menj oda hozzá hogy "szia szívesen megismerkednék veled" ez jobb és öszinte
6/10 anonim válasza:
Na és ha ő nem akar ismerkedni mert foglalt a pasi? Mert attól még tégedet nagyon is megleshet!
7/10 anonim válasza:
Hát attól nem tartok,mert a legtöbb pasi hűtlen,lehet hogy letagadná hogy van barátnője.
8/10 A kérdező kommentje:
jó nem kell azért ennyire elsietni kedves kommentelők:D amúgy hogy van e barátnője úgyis kiderülne ha úgy alakulna bár még sose láttam lánnyal.
2014. máj. 15. 14:14
9/10 A kérdező kommentje:
amúgy meg mi van akkor ha foglalt?legalább megpróbáltam!szerintem...biztos hogy a fiúk is szólítottak már le foglalt csajt de most ennyi erővel senki ne szólítson le senkit mert mi van ha foglalt? :D
2014. máj. 15. 14:15
10/10 anonim válasza:
Sztem semmit nem veszítesz,ha kezdeményezel.Most folyton ő jár a fejedben,és azon őrlődsz,h vajon tetszel e neki.
Mi történne,ha visszautasítana?Az ég világon semmi.
Viszont neked is könnyebb lenne,mert megtudnád,az igazat,és tovább tudnál lépni nyugodt lelkiismerettel,hiszen megtettél mindent,és nem hagytad ki az alkalmat.
Ha viszont nem kezdeményezel Te sem és Ő sem,és egyszer csak "eltűnik " ,akkor bánni fogod,hogy nem léptél,és nem tudtad meg,hogy tetszettél e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!