Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek nagyon gáz, ha a...

Szerintetek nagyon gáz, ha a lány ír, kezdeményez, nem a fiú?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki 17 éves, de én csak 15 vagyok, és élőben még csak egyszer találkoztam vele, de interneten meg telefonon tartjuk a kapcsolatot. Amiket mond meg ahogy mondja valamiért nagyon érdekel, de még is alig ismerem. Ez mind szép és jó, csak sokszor van hogy én írok rá és egyre többször és ezt úgy veszem hogy biztosan nem szeretne beszélni velem, de mikor már beszélünk akkor például megvárja míg én elmegyek aludni mikor már ő nagyon fáradt meg ilyenek. De gáznak érzem magam hogy én írok, mert olyan mintha elveszteném az összes becsületességemet. Mit tegyek?:( L/15

2014. márc. 30. 18:33
 1/6 Mr. Truth ***** válasza:
Attól még nem veszted el az Önbecslésed ha ráirsz h " szevasz b@*zdmeg"
2014. márc. 30. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen az. Ezt akartad hallani?
 3/6 anonim ***** válasza:
Más világot élünk már.
 4/6 anonim ***** válasza:
Bár ilyen téren az egyenjogúság híve vagyok, nincs sehol előírva hogy kinek kell "ráírnia" a másikra, de nem biztos hogy 15 évesen "szaladnék" egy fiú után. Ha annyira kellesz neki, teperjen egy picit érted, de ha könnyen adod magad, annyit is fogsz neki érni....
2014. márc. 30. 18:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van, csak nem tudtam megkérdezni senkitől, mert akitől tanácsot kérnék hasonló korú vagy egyidős velem, és persze szerintük ez teljesen normális dolog.
2014. márc. 30. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát, én úgy vettem észre, hogy ez nem igazán jön be. Ha én kerestem valakit először, akkor nem éreztem a nagy lelkesedést. Aztán elegem lett, és amikor már nem érdekelt akkor persze megnőtt az érdeklődés.
2014. márc. 30. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!