Fiúk ti mit néztek meg elöszőr egy lányon?
Figyelt kérdés
És ha ez megvan benne akor màr màs nem is szàmít vagy ez csak egy +benne ?Ha kérhetném kort is írjatok hozzà 14L2014. máj. 28. 18:13
1/8 aladar12 válasza:
sorrend: szem, arc, popó, cici
18f
3/8 anonim válasza:
szem, arc, haj, utána alak, és persze cipő. :D
19/f
4/8 anonim válasza:
Arc és csípő, a többi nekem nem olyan fontos 18/F
5/8 anonim válasza:
az alakja, a haja az öltözködése, a mellei keltik fel az érdeklődésemet, de ezeket csak úgy perifériás látásban látom. amit valóban megnézek az a szem arc fenék.
21f
6/8 anonim válasza:
Nálam ez a sorrend:D
Arc-> Láb-> Popsi:)))
7/8 anonim válasza:
Arc :P meg legyen csinos nekem ennyi ;) de a belső is fontos ám :P 17f
8/8 anonim válasza:
Arc. Ezután mell, a végén pedig fenék. De persze ezt ne úgy képzeld el, hogy elmegy a srác egy lány mellett, aztán mondja, hogy félprofil, szemben, várj, most a melleid fogom nézni. Állj! Most fordulj meg! A fenék jön!
Én inkább azt írtam le, hogy mi az ami számomra leginkább külsőleg fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!