Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mit néztek, meg először...

Gyurcsik kérdése:

Lányok mit néztek, meg először egy fiún? A külső, vagy a belső számít?

Figyelt kérdés
17 vagyok

2014. jan. 31. 21:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
duma és fellépés,vagyis az agyát.
2014. jan. 31. 21:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Az úgy kemény:D
2014. jan. 31. 21:31
 3/11 anonim ***** válasza:

A külső és a belső ugyanúgy számít. Én a fiúkat 3 kategóriába sorolom. Egy aki bejön, aki semleges, aki nem jön be. Aki bejön az előnyt élvez de ha értelemmel nem áldotta meg a jó isten vagy bunkó tiszteletlen stb. Nem sokra megy a kinézetével. A semleges olyan aki külseje alapján nem feltétlen az "esetem" de ha olyan a személyisége, kisugárzása, simán megfoghat és már átfordulna a dolog a tetszés irányába (nem egyszer volt rá példa). A harmadik kategória a nem tetszik, aki külsőben hátrányt élvez mert abszolút nem jön be. Rendszerint nekik nincs esélyük de szerintem ez tök normális, az ember tartsa vonzónak akivel együtt van (de amúgy ilyen esetben is volt már rá példa hogy átfordult nálam).

Na de amit először nézek: a srác arca, a tekintete, a mosolya, a hangja, a haja. A lenti részek mellékesek, az arcnak kell megfognia. :)

4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az a fontos ,de kinek mi
 5/11 anonim ***** válasza:

Én meg szoktam nézni az arcát, a szemét, de nem az alapján döntök. Nem hiszek a 'szerelem első látásra'-ban, engem a személyisége érdekel, az nyűgöz le, vagy épp taszít.

14/L

2014. jan. 31. 21:32
 6/11 Költőnő? ***** válasza:
először a belsejét nem tudom megnézni....
2014. jan. 31. 21:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek veled:) Nekem is az arc,kisugárzás ,mosoly és a legfontosabb a szem, ha az megfog végem;)
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja és természetesen ezek csak a külső jegyek, a szint amíg még nem szóltunk egymáshoz. Az első találkozás alatt kb ki lehet deríteni a számomra legfontosabbakat: legyen értelmes, izgalmas, vicces, kedves, udvarias, laza és vidám
 9/11 A kérdező kommentje:
Cháron ladikja:ez is jó felfogás;)
2014. jan. 31. 21:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Első talinál kb nekem is ezek
2014. jan. 31. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!