Mit csináljak ha szerelmes lettem 2 tanáromba is? Hogy mondjam el nekik
vagy csak az eggyik a tanárom a másik az alsós tanár
az alsóstanár kb 25-30
az én tanárom 45-50
16/F
semmit majd elmúlik, ez csak pillanatnyi fellángolás.
Ha tévedek, akkor írj le 6 dolgot, ami tetszik, meg amit szeretsz bennük, 3 külső, és 3 belső tulajdonságot. :D
ez most az alsós tanár
szép, csinos, fiatal, kedves, jószívű és humoros
A sulinkban van egy új tanár, akinek heloval köszönök, másiknak pedig meghajolva egy jó napot tanárnővel. Volt ballagási buli egy szórakozóhelyen és kisebbek is mehettek ezért 11.-esen sikeresen beszélgettem a tanárral. Sajnos csak flört maradt, persze én nem bántam meg. Szeretném megjegyezni, hogy a tanárnak pasija volt, van, (aki megkérdezte tőlem, hogy mit akarok a tanártól).
Ezzel azt akarom mondani, hogy tanárral összejönni igen nehéz, de NEM LEHETETLEN! Nagyon nehéz, körülményes és rengeteg veszélyt rejt magában. Ha a tanár vevő ilyenekre, akkor cselekedj, és egy hősként fognak a diáktársaid (és én is) tisztelni, de ha nem vevő rá, és nem akar semmit, akkor NE ERŐLTESD!
Remélem, kielégítő választ kaptál!
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!