Gyakrabban ismerkednek?
Attól még nem egy érett nő,egy huszas évein végén lévő meg már (elvileg) felnőtt férfi. Nem tudom felfogni mi vonz egy 10.es kislányban.:D Lehet,h melle kinőtt de basszus tojáshéj a seggén. Még csak szexre is durva...
De azért arra kiváncsi leszek,ha azoknak akik úgy gondolják ez teljesen jó,vajon akkor is így fogják-e gondolni, ha lesz egy lányuk és beállít 16évesen egy 27 évessel.:D vagy kiderül,h egy ilyen korú pasi szédíti.:D
"16-40 között jöhetnek. 27f"
27 éves létedre egy 16 évessel? Ügyes vagy!
Hát ennyi idősen, tételezzük fel ha ennyi lennék 20-21 lenne az alsó határ nálam, de az is még necces, legyen inkább 23. :D
"Kislány? Sok 16-17 éves már túl van 5-6 hapsin. Ugyan már."
Az nem befolyásolja az "érettséget", hogy hány kannak feküdt alá. Az ilyet inkább r-betűsnek hívják, de attól még ugyanolyan kis naiv csitri marad.
#12.:Szerintem kasztrálnám az illetőt,az biztos.Van egy 15 éves húgom és szerintem őt is szédítették már,csak nem tudom ki,szóval az ellen nem tudtam mit tenni.
Amúgy most pont egy 17 éves lánnyal kezdtem el ismerkedni és engem például eléggé zavar a korkülönbség,hiába van rengeteg közös vonásunk.
inkább fiatalabbak, de a saját korosztályommal is. 16-22
21f
#17-es én is dugnàlak téged....a seggedbe a fejedet ;)
Hmm....értem. Köszönöm az értelmes vàlaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!