Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkednek a 20-24 éves...

Hol ismerkednek a 20-24 éves lányok?

Figyelt kérdés

24 éves leszek de csak 15-16 éveseket látok.

Elmegyek a discoba akkor 15-17 a legtöbb, elvétve van huszonéves. Bár már egy ideje nem voltam discoban.

Voltam olyan discoba ahova idősebb korosztály jár, ott mi voltunk a legfiatalabbak és persze ott is több a férfi mint a nő.

A társaság ahova járok, ott is 16-18 éves lányok vannak.

Itt gyk-n csak a 14-16 évesek írnak ki olyat hogy ismerkedni szeretnének. Nagyon ritkán van olyan hogy huszonéves lány írja ki. Egyébként is alig van itt 18 év feletti pedig nekik szól a kategória.

2014. máj. 25. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
ez egy nagyon jó kérdés! itt? :D
2014. máj. 25. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Még éppen beesek ebbe a kategóriába, 24 éves vagyok. A válaszom, sehol. Dolgozom, mellette fősuliba járok, nem sok időm van arra, hogy bárhova is ismerkedni járjak, de ez csak az egyik fele, mert ha nagyon akarnám, szakítanék rá időt. De nem is akarom. Nem egy nyafis tinicsaj vagyok, akinek szinte mindegy, csak legyen valakije, ezért járom a köröket diszkóba, és egyéb helyekre, hátha rám mozdul egy kan. Biztos belefutok majd, de nem erőltetem, annyi minden leköt, most jó ez így.

Sem gyiken, sem neten nem ismerkedek, egyszerűen nem szeretem.

2014. máj. 25. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
én is itt vagyok, 23 vagyok, engem a depressziós 20-as korosztály vagy az 50 éves perverzek találnak meg általában
2014. máj. 25. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyetemen/főiskolán :D Vizsgákon különösen sokan vannak.

Egyébként 20 vagyok, és valószínűleg nem én vagyok itt az egyetlen.

2014. máj. 25. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
íg van. egyetem, főiskola, házibulik, régi baráti társaságok, haver haverja, stb stb...nemigen jarnak discoba sajnos..:/
2014. máj. 25. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:

egyetem, fősuli, munkahely, beülő kocsmák, egyetemista szórakozóhelyek, házibulik, koncertek stb

legalábbis magamból és a korombeli barátnőkből kiindulva.

20

2014. máj. 25. 20:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Én se egyetemista, se fősulis nem vagyok és nem is voltam.

:/

2014. máj. 25. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!