Autósportot kedvelő lányokkal ismerkednék/beszélgetnék. Vannak itt ilyen lányok? 20F
Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 08:56
2/14 A kérdező kommentje:
Látom :/
2014. máj. 27. 09:05
3/14 anonim válasza:
Ami nincs, azt nem láthatod. Csak simán a semmit láthatod, de az meg lehet akárminek a semmije... Butus. :(
4/14 anonim válasza:
Én nem szeretem az autósportokat, gondolom így nincs esély, de sebaj, inkább leszek valakivel mással akivel a hétvége nem azzal megy el hogy az unalmas Forma1-et nézzem, ahól a sok butítás miatt semmi nem történik.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem Forma1-re gondoltam.
2014. máj. 27. 09:21
6/14 anonim válasza:
4: Szerintem az egész hétvége nem 1+2 órából áll. :)
7/14 anonim válasza:
4-es: a Forma-1 közel sem unalmas, csak érteni kell hozzá
6-os: pontosan :)
8/14 anonim válasza:
Bocsika de jópár éve még izgalmas volt, de most... . És de számít az az 1-2óra mert minden bizonnyal nem fogunk tudni elmenni ide oda kirándulni (mert az reggel indulsz este jössz , vagy netán ha tudunk teleportálni akkor igazad van, úgymár menne) .
9/14 anonim válasza:
jövőhéten kanada ami este van hahaha :P
10/14 anonim válasza:
8: Melyik évre gondolsz? Félúton megpihentek egy presszóban, és megnézitek a tv-ben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!