Csináltál már olyat, hogy nem írtál vissza?
Figyelt kérdés
Úgy zártál le egy hosszú levelezést, hogy soha többé nem írtál vissza a másik félnek.2014. máj. 27. 18:19
2/12 A kérdező kommentje:
Igen.
2014. máj. 27. 18:20
3/12 anonim válasza:
velem már elõfordult párszor, egyik nap beszélgetünk tök jót, másnap nem írt vissza :) (nem vagyok csùnya)
4/12 anonim válasza:
Én nem, de velem már sokszor csinálták. F
5/12 anonim válasza:
Ja előfordult. De remélem ezért most nem csesznek le :)
6/12 anonim válasza:
sajnos elég sokszor, itt,facebookon, és máshol is :( 18L
7/12 anonim válasza:
Én válaszolni szoktam,többnyire normális,kedves vagyok.De ha provokativ amit írnak,alap hogy ugyanúgy felelek vissza😊.
8/12 anonim válasza:
Igen, de nem volt értelme visszaírni.. Mind a kettőnk mást akart, én pedig nem tudtam félretenni a büszkeségemet:)
9/12 anonim válasza:
Soha nem tettem ilyet, ellenben sokan előszeretettel tesznek így pl ezen az oldalon.
Az volt a legviccesebb amikor az elején megbeszéltük, hogy mindketten korrektek leszünk és elköszönünk ha nem kívánjuk folytatni, és ennek ellenére mégis szó nélkül eltűnt. :)
10/12 anonim válasza:
En mindig valaszoltam, de volt egy lany, aki szo nelkul eltunt... azota mar a fiokjat is torolte. Legalabb tudom, hogy szandekosan tunt el, es nem baleset tortent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!