Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit jelent ha valaki nem mert...

Mit jelent ha valaki nem mert megszólítani? Pedig látom hogy épp azon töpreng hogy mit is mondjon

Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
hát pont ez az, zavarban van nem akarja elrontani, segits rá add a jeleket, légy hozzá kedves és lássa rajtad az érdeklődést :)
2014. máj. 26. 19:56
 2/5 anonim válasza:
valszeg bejössz neki és nem akar oat mondani amit később megbán--->mérlegel
2014. máj. 26. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Inkább egy nyomorék lúzer! Egy normális férfi nem ilyen béna!

Ne legyél már naiv! Aztán mikor mégis összejössz egy ilyen szerencsétlennel, aki se csajozni nem tud, se nem volt soha senkije és csak dugni akar már végre egyet, majd jössz hogy a pasi csak kihasznált, pedig annyira szerettem...

2014. máj. 26. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 -al ellentétben, akinek a stílusáról is sok minden lerí, szerintem pedig nem baj ha nem tud "csajozni". Ha átgondolod, rájössz miért. :) Valószínűleg önbizalom hiányos a srác. Nyilván azt jelenti, hogy tetszel neki de nem mer odamenni.
2014. máj. 26. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:

igen, velem is pont ez van. igen magabiztos vagyok, a társaság középpontjában állok, de ha egy lányról van szó elvesztem. olyankor nem tudok magammal mit kezdeni. pontosabban, egy idegen lánnyal, ha ismerem vagy legalább már 1-szer beszéltünk, akkor semmi para nincs, de addig...

szóval én várom, hogy kapjak valamilyen kis jelet, utána már valahogy csak alakul. szóval neked is ezt ajánlom. és nem kell rögtön leírni, mint ahogyan a 3-as tette.

ha van kedved leírhatdnád az egész szotrit, hátha konkrét tanáccsal is el tudlak látni:)

2014. máj. 26. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!