Fiuk! Ha egy lany, akit nagyon regota szeretnetek megkapni, de ne mertetek megszolitani mert idealizaltatok, szoval ha ez a lany egyszer odamenne hozzatok es megkerdezne, hogy szexelnel-e vele, hogy reagalnatok?
Hát először leesne az állam, kérnék 5 perc szünetet és kimennék ordibálva rohanni 1 kört az utcára, majd utána visszamennék és megkérdezném hogy mikor és hol. És ha túl lennénk a tennivalón utána térnék át erre a kapcsolat/sexkapcsolat/what the hell was this témára... :)
De ez csak az én opcióm lehet, sőt biztos hogy mindenki máshogy látja, de ha én velem ez történne kb. a fentiekben leírtak lennének a reakcióim.
Üdv. Egy a helyét kereső fiatal
Hát véleményem szerint igen, egyszerűbb lett volna nyíltan vállalni a dolgokat és megbeszélni vele hogy te hogyan/miként vélekedsz erről a dologról. A tény ami tény, egyik félnek sem könnyű lenni, a barátodat meg igazán nem tudom érteni ebben a helyzetben amúgy, ha nekem ilyen csajom lenne én szerintem a seggemet verném a földhöz hálámban :) Szerintem az teljesen normális ha egy nő vágyik a sexre és teljesen érhető is és normális dolog. K**va/r*anc meg az a lány szerintem aki folyton folyvást megcsalja a párját,váltogatja őket mint a fehérneműt nap-nap után hétről hétre és átveri kihasználja a férfiakat és kettősjátékokat játszik. Ha egy lány aki normális rendes és azt mondaná nekem hogy eddig már lefeküdt vagy 20 sráccal meg ilyenek semmilyen formában nem tudnám r**ancnak tartani mint ahogy azokat a spanokat sem tudom g*cinek akik ugyanezt megtették lányokkal :) Ne érezd magadat kellemetlenül emiatt! És beszéld meg vele a dolgot szerintem és dugjatok 1 nagyot! Az általában segít! De ez csak az én véleményem :) Sok sikert neked!
Üdv. Egy az útját kereső fiatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!