Fiuuk! Miert nem mertek Ti kezdemenyezni egy lanynal? Mitol feltek? Mit tehet egy lany, hogy oda merjetek menni, megszolitani, megismerni?
Egyszerűen a visszautasítástól félünk.
Üdvözlettel
Legly
Kudarctól tartok leginkább, korom ellenére utoljára általános iskolában voltam kontaktban lányokkal, azóta egyáltalán nem. Műszaki suliba jártam, ott se volt csaj tehát elvagyok szokva tőlük, nem tudom megfelelően kezelni őket, ahogy az megvan írva.
21F
Ha már nyomatja a jeleket, ír, szól hozzám, mosolyog, akkor veszem a lapot és szívesen elütöm vele az időt.
3-as voltam
Egy kedves mosoly,egy kacsintás,kacérkodás ilyesmi. Ezek ha lennének akkor szívesen odamennék még én is,pedig nekem aztán tényleg 0 önbizalmam van,és elég félénk is vagyok.De ha kell meg tudok nyílni is ilyen esetben.Na gondolhatjátok hányszor fordul elő velem ilyen...,elmondom soha nem történt még ilyen velem,és valószínűleg nem is fog. :/
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!