Srácok, ha egy lánynak vitiligos az arca, az kizáró ok az ismerkedésnél?
Csak hogy tudjátok mi ez, ha esetleg nem hallottatok róla: később kialakuló pigmenthiány, nem fertőző, a kialakulásának sok oka lehet, például stressz stb. Általában fiatal felnőtt/tinédzser évek vége felé alakul ki. Van súlyosabb, meg kevésbé súlyos eset. Így néz ki (nézzétek meg nyugodtan, nem ijesztő :) ):
Sokszor próbálom alapozóval eltakarni, de jön a nyár, meg nem érzem igazságosnak, hogy van rajtam emiatt egy kiló vakolat és az emberek nem látják, milyen vagyok.
Hát, ez még nem olyan csúnya, csak durvábbat nem akartam belinkelni, nem szeretném, ha rosszat álmodnátok, meg nekem kb ilyesmi van, csak nem ennyire kiterjedt.
Valószínű láttatok már ilyet, pl strandon, vagy ha valaki rövidujjúban van, nagyon sokszor az alkaron és a kézfejen jelenik meg.
Michael Jacksonnak is ilyen borbetegsege volt. Egy darabig barnito kremet hasznalt, mikor mar arcra jobban kiterjdt, akkor mar nem.
Az egyik keze foltos volt, arra kesztyut huzott.
Köszi, hogy ilyen normálisan álltok hozzá :)
Igen, Michael Jacksonnak is ez volt és sajnos nem lehet tudni, hogy megáll-e, vagy lassan terjed, vagy hirtelen lesz nagyobb :( Viszont nem szeretek alapozót használni, inkább visszabámulok, ha valaki nagyon megnéz :P
Nalam nem lenne kizaro ok.
Mondjuk szerintem rajtam tobb kizaro okot ado dolog van.
En azt mondom kezdj olyannal aki elfogadobb. Ezt ugyis latni fogod, hogy kinel lesz eselyed.
Egy boldog parkapcsulat ugysem ezen mulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!