Ez csak vonzalom, vagy érzelem is lehet a háttérben?
Van egy srác. Eddig nagyon jól megvoltunk. Azért írtam, hogy eddig, mert jelenleg sajnos nem tudom, hogy hányadán állok vele.
Minden rendben volt közöttünk, megvolt a kölcsönös szimpátia, jókat beszélgettünk, hülyültünk, talizgatunk, de semmi konkrétum nem történt, max. annyi, hogy egyre többet/többször hozzám ért, valamilyen indoknál fogva.
Nem bántam volna, ha történik közöttünk valami, (csók) de nem mert lépni, csak mosolygott rám, láttam rajta, hogy talán ő is szeretné, de semmi nem lett belőle.
Utána találkoztunk, ugyancsak kettesben voltunk. Nagyon zavarban volt, nem értettem, hogy miért, de sikerült a feszkót rám ragasztania. Olyan volt, mint egy megszeppent kisfiú, izgult, furcsállottam, hisz kismilliószor taliztunk már. Kényelmetlenül érezte magát, jött pár kínos csönd is, aztán olyan félhalkan megjegyezte "szép vagy".
Azóta is ha talizunk kissé fura nekem. Talán csalódott? Kérdeztem, hogy van-e valami gondja, de nem válaszolt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!