Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Véleményetek szerint sok ez a...

Véleményetek szerint sok ez a korkülönbség?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, ismerkedni szeretnék egy nagyon szimpatikus 32 éves férfival. párkapcsolat terén sajnos nincs sok tapasztalatom, ezért is érdekelne, milyen előnyei és hátrányai vannak ha 7 év különbség van nő és férfi között.

2014. ápr. 7. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
ennyi idősen már nem az
2014. ápr. 7. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Aki nekem tetszik ő is hat évvel idősebb tőlem. Szerintem nem sok az és én fiatalabb is vagyok tőled:)
2014. ápr. 7. 20:39
 3/5 ASOT ***** válasza:
Ebben a korban már tényleg nem sok. Ez teljesen normálisnak mondható.
2014. ápr. 7. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt már nemsok, de ha aztnéétük 22 évesek is összejönnek 15 évesekkel. Az már megint más kérdés, hogy ott talán nem a kapcsolatér.
2014. ápr. 7. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha fejben egy szinten vagytok érettek, tehát nem vagy gyerekes ő meg mondjuk nem viselkedik úgy mint egy 50 éves, akkor nem sok. Ez egy sarkosított példa volt, de szemléltetésnek jó. Ne években nézd a különbséget, csak ezt akartam ezzel mondani. :)

23/N

2014. ápr. 7. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!