Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Internetes társkereső átverés?

Internetes társkereső átverés?

Figyelt kérdés

Regisztráltam úgy 5-6 hete egy társkereső oldara - volt már hasonlóval dolgom, tudom kb. hogy működik. Elő is fizettem egy hónapra, hogy tudjak 1-2 levelet írni ha úgy adódik. Az előfizetésem lejárt szerintem 1 hete, vagy korábban.

Namost: gyanús módon ma vagy 6-8 különböző csaj nézegette az adatlapomat, néhány be is jelölt kedvencnek. Erről a rendszer küld értesítést a regisztrált email címre.

Írni ugye meg persze nem tudok nekik, mert ahhoz elő kell fizetni. Szerintetek elképzelhező, hogy a honlap üzemeltetői kamu női profilokkal így próbálják rávenni a férfiakat hogy fizessenek elő? Azért gyanús, mert az 1 hóanp alatt összesen nézett meg kb. ennyi nő, hogy is van ez?

Vagy paranoiás vagyok? Nem hinném.

2014. máj. 24. 23:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Meglehet.
2014. máj. 24. 23:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ilyen oldal mesterséges fiókokkal van tele...
2014. máj. 24. 23:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

igen minden társkereső így működik töröld maga olyan gyorsan A reményvesztett embert a legkönnyebb megvezetni. A kapitalista világ a kiábrándult emberekre alapoz és ez csak üzlet.

ugyan így volt nekem is csak én regisztráltam pár hét tagság után elkezdett jönni kb minden 2. nap egy értesítés h xy megnézett. Befizettem írtam nem jött válasz...

még az 1 hó lejárta előtt töröltem magam -_-

2014. máj. 24. 23:59
 4/12 anonim ***** válasza:

* amilyen gyorsan csak lehet

vagyis na fáradok nem megnézett hanem kedvencnek jelölt :D

bocs csak fáradok és belenyúltam a touchba :D

2014. máj. 25. 00:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Elképzelhető. Egyébként már nem létezik olyan társkereső, ahol nem kell fizetni ilyen alap dolgokért is?
2014. máj. 25. 00:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Tudnátok említeni konkrét neveket? Melyik oldalakon tapasztaltátok ezeket? Priviben én is megírom szívesen.
2014. máj. 25. 00:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Elittars.hu ezeresért cserebe minden(havi szinten.)
2014. máj. 25. 00:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez mind egy nagy f.s!

Kíváncsiságból én is feltettem magam egyre (de már bánom). :D

De csak inkább kíváncsiságból kik vannak a környéken rajta.

2014. máj. 25. 00:23
 9/12 anonim ***** válasza:

A 3,14csába, 2x írtam le a "kíváncsiságból" szót! :)

Megyek is feküdni.

2014. máj. 25. 00:26
 10/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül robot. Ne gondolj mindig a legrosszabbra, bár ez is előfordulhat. Írtál nekik? Úgy hamar kiderülne. De abba is gondolj bele, kinek van ahhoz türelme, hogy kamuprofilokról egy rahedli embernek írogasson csak úgy? Ha van ilyen megemelem előtte a kalapom. És sajnálom is. Nem egy tartalmas és hasznos időtöltés. De ha úgy érzed nem vagy ott jó helyen. Akkor vagy ne használd, vagy keress másikat.
2014. jún. 5. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!