Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mért az ilyen lányok...

Fiúk! Mért az ilyen lányok jönnek be nektek?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm 1 suliba járunk és elég alacsony meg azért kicsit duci is de most NE egy 100kg-os lányt képzeljetek el,csak van rajta mit fogni!Az arca szeplős egy kicsit!És minden fiú csorgatja utánna a nyálát!És a suli leghelyesebb fiújának is bejön,akiért minden lány ölni tudna!Őt pedig nem is érdekli mert egy fiúért van oda és ez a fiú viszonozza is és elég jól megvannak!Egy elég kicsi faluban lakunk de ha elmegy az utcán vagy buszozik mindig megbámulják meg megdicsérik!És azt szeretném tudni hogy miért az ilyen lányok jönnek be nektek!

2014. máj. 24. 20:46
1 2
 11/12 anonim válasza:
Asszem ez én vagyok mert a kérdezz felelek kérdés is stimell a könyvtárban meg alacsony is vagyok meg duci is de azé 100kiló tényleg nem vagyok,az arcom kicsit szeplős, na meg az a gyerek"a leghelyesebb pasi a suliba" az is stimell és azt is tudom hogy te ki vagy!
2014. máj. 25. 07:47
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen ez te vagy drágaságom!
2014. máj. 25. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!