Sportos lányok! Nektek mennyire jönnek be a vékony, nem túl izmos, de belsőre értékes fiúk?
Figyelt kérdés
17/F2014. máj. 15. 19:51
1/5 anonim válasza:
Semennyire, leginkább a vékony miatt. De a te korosztályodnak biztosan bejön.
2/5 anonim válasza:
Nem nagyon... Járj kondizni, úgy legalább izmos leszel. Nem mondom, hogy gusztustalanul izmos legyél, de azért legyen rajtad valami, amit fogni lehet, ha már vékony vagy. De inkább egyél többet.
Egyetlen vékony pasi aki bejön [link] Mert neki van hasizma.
3/5 anonim válasza:
Ha belsőleg értékes, bejön :) még úgysem találkoztam sok ilyen fiúval... Ha magas vagy, nem zavar, hogy vékony vagy és nem túl izmos, de ha téged zavar, néha tényleg menj el kicsit gyurni.
16/L
4/5 anonim válasza:
szerintem téged zavarna jobban. a csajod izmosabb, mint Te? furcsa...
5/5 anonim válasza:
Számomra nem fontos hogy mennyire vagy izmos a legelső nekem a belső és hogy magas legyen mert sajnos túl magasra nőttem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!