Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mért az ilyen lányok...

Fiúk! Mért az ilyen lányok jönnek be nektek?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm 1 suliba járunk és elég alacsony meg azért kicsit duci is de most NE egy 100kg-os lányt képzeljetek el,csak van rajta mit fogni!Az arca szeplős egy kicsit!És minden fiú csorgatja utánna a nyálát!És a suli leghelyesebb fiújának is bejön,akiért minden lány ölni tudna!Őt pedig nem is érdekli mert egy fiúért van oda és ez a fiú viszonozza is és elég jól megvannak!Egy elég kicsi faluban lakunk de ha elmegy az utcán vagy buszozik mindig megbámulják meg megdicsérik!És azt szeretném tudni hogy miért az ilyen lányok jönnek be nektek!

2014. máj. 24. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a kisugárzása miatt jön be a fiúknak
2014. máj. 24. 20:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Ugyanazért, amiért nektek az a suli leghelyesebb fiúja, amiért tetszik nektek.
2014. máj. 24. 20:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet formás is szép gömbölyű ahol kell
2014. máj. 24. 20:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Képet küldenél róla..? Esetleg akkor többet lehetne mondani..

Egyébként Te meg egy féltékeny kis %~3(Đ>#&@ vagy h ilyeneken töröd a fejed, annyira zavar téged? Mennyire vagy féltékeny? Nagyon? Csak mert te nem nézel ki jól?

Azért mert vki kicsit szeplős nézhet ki jól,

azért mert vki nem csont sovány nézhet ki jól,

azért mert vki alacsonyabb nézhet ki jól.

De látom te kicsit se vagy szeplős,

vékony vagy,

normális magasságod van,

Mégse keresnek a fiúk...?

Tudod miért nem??

Mert ilyen vagy, másokra irigykedsz, sőt veszed a fáradtságot h kiírd ezt a kérdést is.

Ilyen lány / nő kinek kell...?

2014. máj. 24. 20:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Tényleg szép formás és(lehet kicsit leszbikusan hangzik)de máskor ahogy kérdezz feleleket játszottak az egyik csaj megkérdezte tőle hogy hogy ilyen jó a s*ge!Ezt csak hallottam mert könyvtárba voltunk órán és a polcnak a másik felinél álta,,mert nem vagyok vele túl jóban!
2014. máj. 24. 20:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja de én nem vagyok féltékeny csak irritáló hogy én töröm magam hogy jól nézzek ki meg hogy bejöjjek bárkinek is ő meg még egy magassarkút nem vesz fel hanem mindig csak a tornacsuka meg magas szárú torna cipő meg nagyon néha egy farmerszoknyát de azt is csak tornacipővel(tuti hogy még egy divat magazint se vett a kezébe)
2014. máj. 24. 21:01
 7/12 anonim ***** válasza:

#6: Haggyuk már a divatot és divatmagazinokat, mindenki ruha nélkül akarja látni nem ruhában.

Különben is miért kizáró ok SZERINTED ha nem divatos?

2014. máj. 24. 21:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Éppen ez a bajom hogy én sovány vagyok és engem mégse akar senki ruha nélkül látni
2014. máj. 24. 21:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jajj emiatt nem kell keseregned. :)

De kicsit el vagy tévedve h mi tetszik a fiúknak, nem ilyenek h "divatmagazin" Úristen! :D

2014. máj. 24. 22:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Pont amiatt mert nem divatos! Különbözik, egyéni, és nem egy tömeg-gyártott, vasalt hajú, divatmagazinból öltözködő plázap*csa. Te pont azért nem kellesz a srácoknak, mert tömeg-gyártott vagy! Lehet, hogy úgy érzed (hiszed) hogy nem hasonlítasz a többi lányra, hogy te más vagy, de ha indoknak felhozod a divatot, akkor bizony egyáltalán nem vagy más! Ha egyéni lennél, akkor pont hogy kerülnéd a divatot (akár jó, akár rossz irányba)! A fiúk az egyéniségekre fognak menni, főleg ha az a jó irányba dől. Attól hogy te keményebben próbálkozol, mint az a csaj, az nem jelenti, hogy jobb vagy nála. Ha nem olyan a természeted, vagy a tested (ruha, smink, haj nem számít) akkor nem fogsz kelleni.

16/F

2014. máj. 24. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!