Van baratnoje. De tudom hogy szeret. Reszletek lent. Mit tegyek?
Ismertem latasbol egy fiut 5.es korom ota.egy evvel jart folottem mindig. Egy rockergyerek de mindig nyominak tartottam. Ugy hozta a sors h miota bejarok tanulni egyutt villamosozunk reggelente. Megismertem. Nagyon jofej, helyes orult es meg sorolhatnam.beleszerettem teljesen. Aminap egyedul ultem a buszvegen es megjelent a baratnojevel. Be is mutatott neki :D aztan egyutt mentunk busszal ketten. Rohogtunk hulyeskedtunk es egesz uton azt mondogatta hogy nagyon cuki vagyok imadja a stilusom meg mindenem. Egy megalloval hamarabb szalltam le mint ahogy szoktam mert o ott lakik. Sotet volt ures volt az utca es mondta h szeretem e. Hat persze tiszta cuki. Nevettunk meg minden. Es kerdezte h na akkor kap puszit meg olelest. Megolelt es enekelt a fulembe :D tudni kell hogy van egy bandaja es imadom a hangjat...kb 5percig csak olelt es olyan furcsa volt...azota megvar reggelente. Tegnap meg a haverjainknak is azt hazudta igy kacsintva h a baratnomet varjuk.azok a hulyek ott maradtak 3megallot h ok is megvarjak aztan csak elmentek :D ezutan mi is felszalltunk es mondta h orul nekem meg egesz este ram gondolt. Meghivott a koncertjere ahova nem engedtek el a szuleim igy mondta h tart egy magankoncertet csak nekem naluk. Az anyukajanak is mondta h megyek :D a villamoson is mondta h ma jon hozzam egy nagyon edes lany es igy oldalba bokott. :D en teljesen belezugtam de van baratnoje. Nem az a flortolos szerintem de nem tudom mit tegyek. Vegul a magankoncert elmaradt mert kozbe jott valami de jovoheten talalkozunk :)
Mit csinaljak? Hogy kezeljem? Tudom hogy szeret...erzi az ember. Ahogy megolelt meg ahogy megpuszil...azt mondta nem foglalkozik vele a baratnoje. Nem fogok 3.szemely lenni es nem nyomulok. Szerintem szeretik egymast de engem is..ez biztos
Help me pls :)) 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!