Egy családos 30 éves férfi kockára tenné a házasságát egy fiatalabb lányért, ha csak kalandot szeretne tőle? Vagy itt már másról van szó?
Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 15:07
11/16 A kérdező kommentje:
Most lett vége egy 2,5 éves kapcsolatának, élni szeretne.
2014. máj. 24. 15:24
12/16 anonim válasza:
És ehhez nem talál jobb partnert, mint egy nős férfit? Hadd gratuláljak, ezek után most már mindkettőjüknek... Egyiktől sem lenne gerinces dolog.
13/16 A kérdező kommentje:
Én se örülök neki, de nem szólhatok bele az életébe, 18 éves, tudja mit csinál. Bár a pasi ír neki folyton, meg ő akar vele mindig találkozni, szóval valamilyen szinten az ő szégyene, hogy így viselkedik a feleségével.
2014. máj. 24. 15:32
14/16 anonim válasza:
Ja nem talál jobbat? Hány éves az unokatesód ?
15/16 anonim válasza:
Azért kicsit megmoshatnád a fejét az unokatesódnak. Értem én, hogy élni akar és hogy a pasi írogat neki. De ha józan paraszti ésszel végiggondolja, akkor rá fog jönni, hogy ő csak pótléknak kellene. És szerintem erre egy nő sem vágyik. Nem is lesz tartós a dolog, arról nem is beszélve, hogy pocsékul fogja érezni magát, amikor a pasi dobja, mert rájön (és hidd el, hogy rájön- mi több, már most is tisztában van vele), hogy a családi fészek melege többet ér, mint egy szexkapcsolat. Abból úgyis annyi lesz, amennyit csak nem szégyell, de felesége, akit ilyen könnyű szerrel be tud csapni, csak egy lesz.
16/16 anonim válasza:
,,Élni akar". magyarul kur.va ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!