Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy minden fiút...

Miért van az hogy minden fiút visszautasítok? A többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval tetszik mondjuk egy fiú, aztán végre egyszer rámir, vagy beszélget velem és aztán a végén megkérdi hogy nem-e szeretnék vele járni és én mindig azt mondom hogy még nemtudom. Nemtudom hogy miért van ez, pedig tetszik a fiú és én meg visszautasítom. Olyan béna vagyok. És ez miért van? Félek vagy miért?? De ha rá gondolok akkor mindig gyomoridegem van meg ikyenek.

2014. máj. 23. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán félsz egy kapcsolatot indítani egy fiúval
2014. máj. 23. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
én is szoktam így lenni, de azért mert tudat alatt már nem jön be a srác. csak én még nem tudom. ne járj vele, ha nem érel semmit. inkább várj :)
2014. máj. 23. 21:38
 3/3 anonim válasza:
Én is ezt csinálom, és nem tudom miért. Mondjuk szerintem elég kiábrándító amikor a fiú fél óra beszélgetés után rákérdez facebookon, úgy hogy élőbe meg semmit nem tett az ügy érdekében. Ilyenkor nem jön, hogy igent mondjak, még akkor se ha tetszik!
2014. máj. 24. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!