Megbántottam a fiút. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap este beszélgettem vele és félreértettem valamit, amit írt nekem és az a dolog abban az értelemben egy köcsögnek tüntette volna fel és azóta nem ír vissza. Hogyan tudnám kiengesztelni?2014. máj. 23. 10:35
1/10 anonim válasza:
Kérj bocsánatot, nem kell túlmisztifikálni a problémát.
2/10 anonim válasza:
Légy őszinte és kérj bocsánatot!:)
6/10 A kérdező kommentje:
bocsanatot kertem.. de nem ir vissza :/ ez a baj
2014. máj. 23. 14:28
7/10 anonim válasza:
szerintem tetszesz neki vagy ilyesmi ést ezért érzékenyebb feléd
8/10 A kérdező kommentje:
Hat oke, de ha nem ir vissza, akkor baszhatom hogy tetszem neki. :(
2014. máj. 23. 15:00
9/10 anonim válasza:
Ilyen nállam is szokott lenni mármint hogy így felb*sznak vagy megbántanak és nemírok vissza. Írj neki egy csomószor ilyen bocsánat kérős dolgokat és mindig legyen szomorú smiley. Mond neki hogy ő fontos neked meg stb. Ha ezt sokszor leírod neki egy idő után zavarni fogja hogy percecnként jön az üzenet. Ha nem jön be várj estig és akkor szerintem lenyugszik már. Amugy mennyire durván bántottad meg?
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm. :) hát eléggé. Sajnos. Pedig nem szerettem volna. :(
2014. máj. 23. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!