Facebookon ismerkedés?
Mostanában egyszerűen nem látok más lehetőséget :/
szerintetek baj?
mit szólnának erre az ismerőseim, gáz? (tudom, hogy nem kéne érdekeljen, de sajnos így van :/ )
Nem kértetek indoklást, nem kell egyből bunkózni.
Ráírsz egy vadidegen csajra, aki nem az ismerősöd, nem látod, hogy van-e kapcsolata, hogy esetleg miket szeret, mert az első amit megnézel az a profil képe és az alapján választasz. Ne mond, hogy nem, ettől tovább senki se jut. Mit írsz egy olyan csajnak, akit nem is ismersz? Egy gáz sablon szöveget. Mi lesz ennek a következménye? 98%, hogy visszautasít. Miért? Mert nem azért van fent, hogy ismerkedjen, hanem azért, hogy az ismerőseivel tartsa a kapcsolatot. Remélem elég világos voltam.
oks, köszi! jöhetne még válasz!
főleg erre, hogy "mit szólnának erre az ismerőseim?"
Kedves 12-es...
- Nyilván nem vadidegenre, hanem olyanra írunk rá, akivel vannak közös ismerőseink, akikre akár hivatkozni is lehet ha úgy érzed.
- Társkeresőn is profilkép alapján "választasz", ezután jön a megismerés.
- Nem tehetek róla, ha 0 infót ír ki magáról, szépen meg lehet kérdezni
- Van aki tud olyan sablon szöveget írni ami nem gáz (tanácsokat kérhetsz privátban)
nem kérek tanácsokat privátban sem, sem sehogy sem. de elmondom, hogy nő vagyok, rendszeresen kapok levelet vadidegenektől és nem értem, hogy miért? a profilképem még csak nem is jó.
mellesleg társkeresőn több az infó a másikról, mint egy face profilon.
# 15/15
Na látod ez a baj, hogy ti lányok, nők meg sem értitek a fiúk-férfiak cselekedeit. MOndjuk aranyom, ha kicsit is gondolkoznál és szétnéznél a világban láthatnád, hogy manapság sehol sem lehet ismerkedni nekünk hím egyedeknek, mert ti női egyedek mindenhol lekoptattok mindenféle ostoba indokkal csak, hogy ne kelljen ismerkedneetek velünk. Nem tudom milyen hímnek engeditek meg, hogy ismerkedjen veletek, de tuti nem sok tartozik a csoportba, mert én még csak egy fekát láttam, akit nem utasítottatok el, ha bepróbálkozott nálatok. Azért nagyot néztünk haverokkal, mikor ilyen tök helyes, menő páwa fiúkat is lekoptattak a csajok. Na, ha már ezek is kevesek nekik, akkor mi ronda meg egyszerű átlagos fiúk mégis kinél lehetnénk befutók manapság?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!