Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tegyük fel ismerkedsz valakive...

Tegyük fel ismerkedsz valakivel a neten, kamoztatok is és bejöttök egymásnak. Mindig mikor beszélgettek pl. skype-n , látod hogy másokkal is beszélget közben pl. Facebookon. Mi lenne a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

2014. máj. 12. 15:02
 1/10 Amélia:) ***** válasza:
Nem akaszkodom rá, nem sajátítom ki...
2014. máj. 12. 15:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Én néha fel szoktam nézni facebook-ra. Egy elég nagy csoportot kezelek, a melóim felét facebook-on keresztül kapom, néha facebook-marketinget is kell csinálnom, és van, hogy egyéb dolgokat is kell csinálnom.

Ha úgy érzed, azért foglalkozik a facebook-kal, mert leszar, akkor szard le te is. Ha valóban reális oka van, akkor meg fogadd el. Megkérdezted már, hogy miért csinálja?

2014. máj. 12. 15:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Én személy szerint ez miatt úgy érzem , hogy nem nagyon érdekli amit írok neki , ezért leszar. Egyébként meg ő gyakrabban keres mint én őt.
2014. máj. 12. 15:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta , mert nem tud egy helyre koncentrálni :)
2014. máj. 12. 15:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Nincs semmi fb meló , csak beszélgetések.
2014. máj. 12. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha tudnád hogy menYire időgyilkos és idegölő kizárólag egy facebookos beszélgetésre koncentrálni.

Találkozzatok inkább élőben!

2014. máj. 12. 15:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha nem tud egyszerre rád figyelni... tényleg fejtsem ki?

Te a pasi, vagy a csaj vagy a helyzetben? Vagy esetleg Conchita Wurst? :D

2014. máj. 12. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
hát... amikor veled beszél, akk beszéljen veled... de am tényleg talizzatok élőben :D
2014. máj. 12. 15:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Én a pasi vagyok a helyzetben:D
2014. máj. 12. 17:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor ez a csaj bizony, barátom, szarik a fejedre. Ha skype-olás közben megint nekiáll facebook-ozni, állj neki Angry Birds-özni a telefonon, lehetőleg minél hangosabban... talán észreveszi magát. Ha nem, akkor hagyd.
2014. máj. 12. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!