Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szoktatok Facebookon webkamozn...

Szoktatok Facebookon webkamozni? Mit csináltok ott? Csak nézitek egymást vagy beszélgettek is?

Figyelt kérdés
Szeretnék kamozni a kiszemeltemmel,de előtte tisztában akarok lenni pár dologgal,mivel még soha nem csináltam ilyet,csak még annó msn-en. :D Szóval... le kell tölteni hozzá a skype-t,vagy működik magától is? Előtte meg tudom nézni a képet,h hogy nézek ki,illetve be tudok állítani fényerőt meg ilyesmit? Ja és külön ablakban nyílik meg,vagy hogyan? :D Úgy értem,tudok közben másokkal csetelni vagy a facebook profilokat böngészni?
2013. aug. 14. 02:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Google a barátod, én viszont nem.
2013. aug. 14. 02:30
 2/2 anonim ***** válasza:
le kell tölteni a facebook video chatet, ezt felajánlja az első videobeszélgetés előtt, gyorsan le is töltődik. Külön ablakban jelenik meg.
2013. aug. 21. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!