Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek botrány lenne, ha...

Szerintetek botrány lenne, ha feltennénk őt egy társkereső oldalra?

Figyelt kérdés

A párom bátyja 31 éves és egyedül van, de sosem volt még senkije. Nővel is (a mendemondák szerint) kb. 2szer volt.

Nem csúnya abszolút, viszont elég finnyás, és fura természete van. Csak a munkájába temetkezik, nem is tesz semmit azért, hogy találjon valakit.

Többször megfordult a fejünkben, hogy feltesszük őt egy társkeresőre a mi elérhetőségeinkkel, és titokban hozzá irányítjuk a jelentkezőket, akiket esetleg érdekelne. Oda a boltba, ahol dolgozik. Tudom, kicsit abszurd, és lehetne belőle botrány is, csak érdekel külső szemlélők véleménye, hogy a lányok alapos megismerése és csak utána való odairányítása is elsülhetne-e rosszul...illetve, hogy hasonló esetben ti hogyan reagálnátok.

Abszolút nem akarunk rosszat...sőt,nagyon jót tenne neki egy nő, mert igencsak kezd beposhadni.

Válaszaitok előre is köszönöm!

2014. máj. 23. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, mert magamtól ilyen tényleg nem jutna eszembe, de persze mindenki másképp fogja fel, gondolj bele h ő milyen természetű.
2014. máj. 23. 14:47
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem kezdetnek fizessétek be egy hivatásoshoz, ha azt jól viseli akkor megvan az alap
2014. máj. 23. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Bocs honnan tudjátok,hogy nem meleg a srác és éli világát munkahelyén valakivel? vagy ha nem is meleg akkor is ott a titkos kapcsolat esélye... kérdezzétek meg őt ! Vagy csak annyit kérdeznék neked hogy esne ha én mondjuk a te nevedben regisztrálnék?

Másrészt a nők amint megtudják, hogy nem is ő regisztrált, akkor valószínűleg elfognak titeket küldeni a bús... és a srácnak se tűnne fel szerinted, hogy mostanában sok sok nő kerülgeti?

2014. máj. 23. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!