Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek botrány lenne, ha...

Szerintetek botrány lenne, ha feltennénk őt egy társkereső oldalra?

Figyelt kérdés

A párom bátyja 31 éves és egyedül van, de sosem volt még senkije. Nővel is (a mendemondák szerint) kb. 2szer volt.

Nem csúnya abszolút, viszont elég finnyás, és fura természete van. Csak a munkájába temetkezik, nem is tesz semmit azért, hogy találjon valakit.

Többször megfordult a fejünkben, hogy feltesszük őt egy társkeresőre a mi elérhetőségeinkkel, és titokban hozzá irányítjuk a jelentkezőket, akiket esetleg érdekelne. Oda a boltba, ahol dolgozik. Tudom, kicsit abszurd, és lehetne belőle botrány is, csak érdekel külső szemlélők véleménye, hogy a lányok alapos megismerése és csak utána való odairányítása is elsülhetne-e rosszul...illetve, hogy hasonló esetben ti hogyan reagálnátok.

Abszolút nem akarunk rosszat...sőt,nagyon jót tenne neki egy nő, mert igencsak kezd beposhadni.

Válaszaitok előre is köszönöm!

2014. máj. 23. 13:52
1 2
 1/13 Froncsi ***** válasza:
89%
Én személy szerint kiakadnék, ha kiderülne, hogy ilyet csináltak a hátam mögött
2014. máj. 23. 13:55
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Végülis a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve, nemde?

Igen. Ne merészeljétek a kerítőnőt játszani, mert Nincs közötök az életéhez. Véleményem szerint aljas dolog. Ezt nem így kell csinálni. Ha már mindenképpen bele akartok kotnyeleskedni és irányítgatni az életét, hát azt Vele Együtt tegyétek. Rángassátok el sok helyre, szervezzetek közös programokat. Mit tudom én.

2014. máj. 23. 13:56
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
nem jó ötlet.
2014. máj. 23. 13:56
 4/13 anonim ***** válasza:
35%
Én is fent vagyok már vagy 7. éve de semmi és senki meg sem kérdezte mit és kit keresek. Nem hiszem hogy a nők akik ott vannak akarnak komoly kapcsolatot.
2014. máj. 23. 13:58
 5/13 anonim ***** válasza:

Felesleges, és sértő ötlet lenne. Azért sértő, mert azok a nők akik esetleg érdekelne a párod bátyja, hamar szembesül, hogy az illető férfinak esze ágában sem volt randizni, és az eddigi chat beszélgetések mind csalás volt, mert nem is vele hanem veletek beszélt. Felesleges mert az első nő panaszt fog tenni, és a társkereső oldalon azonnal kizárják.

Arról nem is beszélve, hogy a bátyó jogosan lesz dühös rátok.

2014. máj. 23. 13:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Inkább mutassatok be neki lányokat, ismerőseiteket személyesen, aztán hátha akad köztük olyan akivel kijön. De ne ennyire ne erőlködjetek a dolgon, mert nem lesz jó vége.
2014. máj. 23. 13:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Belegondoltatok, hogy azért nincs valakije, mert talán NEM IS AKARJA? Tessék már tiszteletben tartani...

Szánalmas ez a hozzáállás a részetekről és megalázó vele szemben is, ahogy az adott nő részéről is.

Én akkora balhét csinálnék ebből, hogy azt nem tennék ki senki az ablakba. Tuti minden kapcsolatot megszakítanék az illetővel utána.

2014. máj. 23. 14:11
 8/13 anonim válasza:
A megcsúfolása lenne a párod bátyának. A bizalmát teljesen elveszthetnétek. A társkeresőn is magányos nők vannak , akik vették a bátorságot hogy felregisztráljanak. Lehet hogy ők is azt várják a levelezésektől hogy őket hódítsa meg valaki, nem pedig egy bezárkózott agglegényhez küldenék őket udvarolgatni. Biztos hogy nem tetszene a nőknek sem az ötlet. Egyébként nem tudhatjátok hogy miért van egyedül. Lehet hogy fél a nőktől. Lehet hogy fél beengedni bárkit is az életébe. Szereti ha a magánszférája csak az övé. Lehet hogy titokban szerelmes valakibe, és rá sem nézne más nőkre. Lehet hogy szerelmes volt valakibe de csalódott, ezért nem bírja a szívében más nőnek adni a helyet. Lehet hogy csak szeret egyedül lenni és akkor f..gani otthon amikor csak ő akar. Nem tudhatjátok. Az is lehet hogy nem a nőket szereti , de ezt az infót nem kívánja megosztani senkivel. Hagyjátok békén! Olyat lehet tenni hogy ha valakinek szeretnétek bemutatni, meghívjátok őket egy közös programra. Csak olyan programon gondolkodjatok ahol van mit csinálni. Például kalandpark. Ha az a program hogy táncolni kell, vagy ne adj Isten beszélgetéssel kell csak elütni az időt az nagyon kínos. Egyébként pont abban a korban van amikor már a nők fogják őt levadászni. Harminc fölött sok szingi nő biológiai órája csörömpölni kezd és könnyebben kezdeményeznek a hozzájuk korban passzoló egyedülálló férfiaknál. A harminc , negyven év fölötti elvált, de rendes társat kereső nőknek is a célkeresztjében lehet.
2014. máj. 23. 14:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Ennél rosszabb ötletet nem hallottam még. És ezt úgy mondom, hogy én is társkeresőn jöttem össze a párommal. Szóval nem a társkereső oldalak ellen vagyok, de más ha bepaliznak és más ha te magad vágsz bele. Annyi elmebeteg van ott. Csak néhány példa pár nap beszélgetés, 1-2 tali után a csaj előadja, hogy meghalt az anyukája és nincs hova mennie, nincs pénze és lenyúlja a pasit anyagilag. Vagy köszönőviszonyban sincs a képeken szereplő nővel. Félidőben kiderül, hogy valójában 200km-el arrébb lakik. Rengeteg ilyen dolog van és ez akkor is pofáraesés ha az ember maga választja ezt az utat. Akkor képzeld el milyen az ha valaki belerángat, megismertet egy normális nővel és kiderül, hogy ketyós. Akkor az lesz hogy ti szabadítottátok rá.
2014. máj. 23. 14:38
 10/13 A kérdező kommentje:

Jól van, értem én, de nem kell leharapni a fejemet, csak egy ötlet volt, mert aggódunk érte. Ezért még nem kell minden sz@rnak elhordani engem.

Nem azt kértem, hogy átkozzatok el.

Nem fogjuk megcsinálni, értettem.

2014. máj. 23. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!