Szerintetek botrány lenne, ha feltennénk őt egy társkereső oldalra?
A párom bátyja 31 éves és egyedül van, de sosem volt még senkije. Nővel is (a mendemondák szerint) kb. 2szer volt.
Nem csúnya abszolút, viszont elég finnyás, és fura természete van. Csak a munkájába temetkezik, nem is tesz semmit azért, hogy találjon valakit.
Többször megfordult a fejünkben, hogy feltesszük őt egy társkeresőre a mi elérhetőségeinkkel, és titokban hozzá irányítjuk a jelentkezőket, akiket esetleg érdekelne. Oda a boltba, ahol dolgozik. Tudom, kicsit abszurd, és lehetne belőle botrány is, csak érdekel külső szemlélők véleménye, hogy a lányok alapos megismerése és csak utána való odairányítása is elsülhetne-e rosszul...illetve, hogy hasonló esetben ti hogyan reagálnátok.
Abszolút nem akarunk rosszat...sőt,nagyon jót tenne neki egy nő, mert igencsak kezd beposhadni.
Válaszaitok előre is köszönöm!
Végülis a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve, nemde?
Igen. Ne merészeljétek a kerítőnőt játszani, mert Nincs közötök az életéhez. Véleményem szerint aljas dolog. Ezt nem így kell csinálni. Ha már mindenképpen bele akartok kotnyeleskedni és irányítgatni az életét, hát azt Vele Együtt tegyétek. Rángassátok el sok helyre, szervezzetek közös programokat. Mit tudom én.
Felesleges, és sértő ötlet lenne. Azért sértő, mert azok a nők akik esetleg érdekelne a párod bátyja, hamar szembesül, hogy az illető férfinak esze ágában sem volt randizni, és az eddigi chat beszélgetések mind csalás volt, mert nem is vele hanem veletek beszélt. Felesleges mert az első nő panaszt fog tenni, és a társkereső oldalon azonnal kizárják.
Arról nem is beszélve, hogy a bátyó jogosan lesz dühös rátok.
Belegondoltatok, hogy azért nincs valakije, mert talán NEM IS AKARJA? Tessék már tiszteletben tartani...
Szánalmas ez a hozzáállás a részetekről és megalázó vele szemben is, ahogy az adott nő részéről is.
Én akkora balhét csinálnék ebből, hogy azt nem tennék ki senki az ablakba. Tuti minden kapcsolatot megszakítanék az illetővel utána.
Jól van, értem én, de nem kell leharapni a fejemet, csak egy ötlet volt, mert aggódunk érte. Ezért még nem kell minden sz@rnak elhordani engem.
Nem azt kértem, hogy átkozzatok el.
Nem fogjuk megcsinálni, értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!