A férfiak szerint milyen elvárásaik vannak a mai nőknek?
Figyelt kérdés
És ezeket nagynak ítélik?2014. máj. 22. 21:20
41/46 anonim válasza:
72%-os neked írtam elvileg pont most levelet, kérlek válaszolj. :-(((
42/46 anonim válasza:
viszont két eltérő tudományterület. mondhatok matematikus-biológust is, érted amit írok. kettőre vágsz fel, rátanultál még 2 évet a plusz papírra? nem nézem most meg mennyit kellett :D
43/46 anonim válasza:
nem, végigseggeltem mind a kettőt. viszont azzal, hogy elkezdtél emiatt oltogatni már logikusabbnak tűnik, hogy te a tiédet miért szégyenled.
44/46 anonim válasza:
2 diplomával elég pocsék a helyesírásod. szégyeLLed
Az ll-re végződő igék legnagyobb részének toldalékos alakjaiban megtartjuk a két l-es írást, noha a rá következő mássalhangzó hatására a hosszú l mindig megrövidül: áll, állomás, állt; mállik, mállottak, málló, málljanak; száll, szálloda, szállna; rosszall, rosszallás, rosszallhatjuk; zöldell v. zöldellik, zöldellő, zöldellt v. zöldellett; szégyell, szégyellem, szégyellheti, szégyellni; stb.
nincs miért. te kötöttél belém és arcoskodtál. azt meg nem hiszem el, hogy végigülted beszámított tantárgyak nélkül.
45/46 anonim válasza:
Milyen mélykúltúrált billentyűzet hábórú folyik itt kérem szépen. Most nem sértésből, de mekkora egy állatok vagytok, hogy egész este itt nyomatjátok az IQ fightot. Ha télleg annyira szuperértelmiségiek lennétek nem oltogattátok volna egymást 2 oldalon keresztül, hanem valami hasznosabbra töltöttétek volna a szabadidőtöket. És tényleg nem kötekedek vagy bármi ilyesmi.
46/46 anonim válasza:
ne kötekedj! tegnap már filmnézésheZ is fáradt voltam (fársadtam nem mionden esne le angolul). ez levezetésnek jó volt.
most sem vagyok friss és üde. a sikerért megdolgozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!