A férfiak szerint milyen elvárásaik vannak a mai nőknek?
Figyelt kérdés
És ezeket nagynak ítélik?2014. máj. 22. 21:20
31/46 anonim válasza:
de azt reklámozod, hogy diplomád van. szóval miből?
32/46 anonim válasza:
azt is reklámozom, hogy férfi vagyok és van farkam. mégsem írom ki mekkora. kérdezgessed, továbbra sincs közöd.
tanárt, komunikációt és társait kizárhatod
33/46 anonim válasza:
azokat ki is zártam. nem kérdezem tovább. :) csak érdekelt volna, hogy ennyi ésszel hol adnak diplomát, mert akkor én is sorba állok egy újabbért a másik kettő mellé. én elmondom, hogy az egyik tervező mérnöki a másik pedig építész mérnöki. :) szóval nem, nem büfé szak.
34/46 anonim válasza:
sok eszed nem lehet, ha ennyiből leszűrted nekem mennyi van :D
két diplomának nem mondanám, ez másfél.
35/46 anonim válasza:
neked nem lehet sok eszed, ha egy mondatot nem tudsz értelmezni. nekem van kettő. nem neked. jó lenne, ha megtanulnál olvasni, mert az bizony így tényleg csak másfél marad.
36/46 anonim válasza:
még mindig nem érted amit írok. nagyon buta vagy :D
neked a két diplomád az másfél diploma. ezt tudnod kellene, ezt így kettőnek számítani ökörség :D
37/46 anonim válasza:
az bizony kettő, hidd csak el. azzal, hogy butának nevezel csak magadat minősíted.
38/46 anonim válasza:
hivatalosan kettő. hivatalosan akkor is kettő nyelvvizsgád lenne, ha spanyolból meg portugálból vizsgáznál. nem azonos a két nyelv, csak nagy része
tudod miket tanultál, ezzel arcoskodhatsz 12 éveseknek, nekem nem. van családban, látom mit jelent
kettőnek azt venném, ha matematikus-pszchológus lenne. az értékelhető.
39/46 anonim válasza:
Vicces, hogy az prédikál észről, aki látatlanban leír embereket. Attól, mert flegma vagy, attól senki szemében nem leszel nagylány, csak magadat égeted.
40/46 anonim válasza:
hát a psziho az eléggé büfészak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!