Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A férfiak szerint milyen...

A férfiak szerint milyen elvárásaik vannak a mai nőknek?

Figyelt kérdés
És ezeket nagynak ítélik?
2014. máj. 22. 21:20
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
de azt reklámozod, hogy diplomád van. szóval miből?
2014. máj. 22. 22:40
 32/46 anonim ***** válasza:

azt is reklámozom, hogy férfi vagyok és van farkam. mégsem írom ki mekkora. kérdezgessed, továbbra sincs közöd.

tanárt, komunikációt és társait kizárhatod

2014. máj. 22. 22:42
 33/46 anonim ***** válasza:
azokat ki is zártam. nem kérdezem tovább. :) csak érdekelt volna, hogy ennyi ésszel hol adnak diplomát, mert akkor én is sorba állok egy újabbért a másik kettő mellé. én elmondom, hogy az egyik tervező mérnöki a másik pedig építész mérnöki. :) szóval nem, nem büfé szak.
2014. máj. 22. 22:45
 34/46 anonim ***** válasza:

sok eszed nem lehet, ha ennyiből leszűrted nekem mennyi van :D

két diplomának nem mondanám, ez másfél.

2014. máj. 22. 22:47
 35/46 anonim ***** válasza:
neked nem lehet sok eszed, ha egy mondatot nem tudsz értelmezni. nekem van kettő. nem neked. jó lenne, ha megtanulnál olvasni, mert az bizony így tényleg csak másfél marad.
2014. máj. 22. 22:49
 36/46 anonim ***** válasza:

még mindig nem érted amit írok. nagyon buta vagy :D

neked a két diplomád az másfél diploma. ezt tudnod kellene, ezt így kettőnek számítani ökörség :D

2014. máj. 22. 22:51
 37/46 anonim ***** válasza:
az bizony kettő, hidd csak el. azzal, hogy butának nevezel csak magadat minősíted.
2014. máj. 22. 22:52
 38/46 anonim ***** válasza:

hivatalosan kettő. hivatalosan akkor is kettő nyelvvizsgád lenne, ha spanyolból meg portugálból vizsgáznál. nem azonos a két nyelv, csak nagy része

tudod miket tanultál, ezzel arcoskodhatsz 12 éveseknek, nekem nem. van családban, látom mit jelent

kettőnek azt venném, ha matematikus-pszchológus lenne. az értékelhető.

2014. máj. 22. 22:55
 39/46 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy az prédikál észről, aki látatlanban leír embereket. Attól, mert flegma vagy, attól senki szemében nem leszel nagylány, csak magadat égeted.
2014. máj. 22. 22:59
 40/46 anonim ***** válasza:
hát a psziho az eléggé büfészak.
2014. máj. 22. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!