Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tök jó fej vagyok és ezt kép...

Tök jó fej vagyok és ezt kép nélkül is mondták már lányok, akkor miért nem akar egy lány sem tőlem semmi többet sem barátságnál, miért tart mindneki rondának?

Figyelt kérdés
Én azt hittem, hogy a lányok képesek beleszeretni egy jó fej, de ronda fiúba is, de folyton azt tapasztalo, hogy inkább lekoptatnak, ha rájuk mozdulok, vagy azzal jönnek, hogy maradjunk csak barátok. Ez már nagyon rosszuul esik nekem. ÉN is vágyom egy lány testére, nem csak ők vágyhatnak a szexre meg a testi érintkezésre, kapcsolatra stb.
2014. máj. 22. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Tehát csak akkor nem lehet nőd ha ronda vagy..
2014. máj. 22. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
amig rondanak tarton magad, a lanyok is ezt erzik mert ezt sugarzodlegy magabiztosabb es meglatod mi lesz ;)
2014. máj. 22. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:
2-es ez nem állja meg a helyét. Ugyanis általánso suliban még nem is foglalkoztam azzal, hogy ronda lennék, nem ist udtam róla, sőt 4 lány is szerelmes volt belém, de aztán jött aközépsuli ott elkezdtek csúfolni, ronda, nagy orrú majomnak nevezni, azóta minden lefelé süllyed, nem én találtam i, hogy ronda vagyok a lányok kezdték! Meg pár szakmunkás fiú.
2014. máj. 22. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:

1. nem mondom, hogy mindent teljesen meg lehet változtatni, de biztos, hogy van valami, amit tehetsz a külsőddel, már ha tényleg azzal van a probléma

2. gondolj bele, hogy az előbb min akadtál ki: az a bajod, hogy a lányok nem akarnak csúnya pasival kezdeni

nem gondolod, hogy ez jogos? nem mondom, hogy jó dolog, de jogos

én is a legjobb lányt akarom, akit csak megkaphatok, mint külsőre, mint belsőre, mint szellemi téren

Ne essen neked rosszul az, amin nem tudsz változtatni! Teljesen felesleges önmarcangolás. Azokat a képességeidet használd, amit díjaznak! Én pl a dumámmal hódítok. Na jó az túlzás, de azzal tudom felkelteni az érdeklődésüket.

Biztos, hogy te is erős vagy valamiben iylen téren!

2014. máj. 22. 20:34
 5/5 anonim válasza:
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is bár én nem tartom magam rondának de nem is vagyok egy DiCaprio. Engem mindenki jófejnek tart de ugyanígy mindig barát maradok. Ne aggódj előbb-utóbb rádtalál életed szerelme. Ha csúfolnak akkor se vesszen el az önbizalmad. Próbálj kezdeményezni ismeretlen lányoknál és ne tántorítsanak vissza a kudarcok sem . Csak akarni csinálni kell és menni fog hidd el!
2014. máj. 22. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!