Vannak itt pedomacik? Ha igen hogyan élitek a mindennapjaitokat? : D
Figyelt kérdés
Tegnap szerintem láttam egy pedomacit, gondoltam megismerkednék eggyel, hogy megértsem mitől ilyen másak. Úgyis unatkozom. :D2014. máj. 22. 17:22
2/9 anonim válasza:
Sokan nincsenek tisztában a fogalmakkal a pedofilok a szexuálisan teljesen inaktív gyerekeket zaklatják.
Szerintem a kérdező liliomtiprásról beszél.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát láttam, hogy egy kb. 10-12 év körüli lány fenekét strílölte, gondolom azt hitte senki sem látja. XD
2014. máj. 22. 17:38
6/9 anonim válasza:
5:
Anyád! Gondolom a 12 éves meg így nézett ki, mint itt bármelyik:
Erre meg minden egészséges (nemb-u-z-i) 13-65 év közötti férfinek feláll akaratlanul, ösztönösen.
Sőt, mondok mást: Én a saját magam által felállított szabály szerint minden jó nőt megdugok jó szívvel, aki 15-50 év között van és megkívánom és ő is akarja.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Most te olyanokat akarsz megismerni, akik szeretik a tekintetüket a formásodó tizenéves lányokon legeltetni?
9/9 anonim válasza:
8:
Akkor megismerkedhet minden egészséges élő férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!