Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nektek ideálotok egy...

Fiúk! Nektek ideálotok egy ilyen lány?

Figyelt kérdés
20 év körüli, szemüveges, visszafogott külsejű, kedves tekintetű. Nem sminkeli magát, nincs tetkója, piercingje, nem dohányzik, visszafogott a külseje. Kevés a barátja, de azk igazi barátok, szereti az állatokat, 165 cm magas lehet...Nem nádszál vékony, de nem is elhízott, 1-2 kg plusz lehet rajta. A hasán egy kevéske zsír...Nem cicababa stílusban öltözködik, nem hord folyton magassarkút. Nem ied meg a munkától, nem nyafogós.
2014. máj. 21. 22:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha ilyen vagy, akkor jó neked. :) Szímpatikusnak tünsz! (bár az tényleg csúnya volt a végén)
2014. máj. 21. 23:05
 12/22 A kérdező kommentje:
Olvass vissza 11-es!
2014. máj. 21. 23:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Ja, faszod van. Már látom... :D
2014. máj. 21. 23:07
 14/22 anonim ***** válasza:
Jaaa.. faszod van... :D
2014. máj. 21. 23:08
 15/22 A kérdező kommentje:
De rohadt intelligens vagy b:zdmeg nyomigyerek!
2014. máj. 21. 23:17
 16/22 anonim ***** válasza:

szívesen megismernélek, de tartok tőle h az ország másik felében laksz...

22 éves vagyok

2014. máj. 21. 23:30
 17/22 anonim ***** válasza:

LOL!

Mi értelme volt iLYen kérdést kiírni a sötétben? Nem értem. Most majd válogathatsz az üzenetek között. :P

2014. máj. 21. 23:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem igazán.
2014. máj. 22. 01:23
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is hasonló lány voltam.

Lehet ezen változtatni.

1. szemüveg ellen kontaklencse - sokkal jobb, mint a szemüveg még jobban is lehet benne látni.

2. visszafogott lehetsz nyugodtan, azzal nincs baj, én is az vagyok még most is.

3. a kedves tekintetet nem tudom, inkább kedves lelkű van, mint tekintetű szerintem.

4. nem sminkeli magát - szerintem a mai világba már egy kicsi smink azért kell egy lányra, legalábbis én így gondolom, barátomhoz nem szoktam magam sminkelni, nem szereti, de általában piros rúzs nem hátrány, esetleg szempillaspirál nem hátrány.

5. nem is szép a tetkó, meg a piercing sem, ráadásul ha megunod, leszedni nehéz, a piercing meg vagy beforr, vagy ott marad a lyuk... és az csúnya szerintem.

6. barátai remélehetőleg mindenkinek vannak, ha kevés is, de legalább azok tényleg jók. Nekem volt kb 10 barátnőm, 5-6 haverom, és azokközül msot hogy vége lett a sulinak 2 éve, és munkát keresett mindenki 1 barátnőm maradt, akivel mindent megtudunk beszélni. Tehát ez idővel szintén változik, de ezzel sincs semmi gond.

7. elvileg a fiúk nem szeretik a vékony csajokat, aztán minden másodiknak vékony barátnője van..., ezért célszerű sportolni futni, vagy bármi olyat csinálni, amivel kicsit sportosabb leszel. - véleményem szerint és tapasztalataim alapján, a sportos lányok a befutók, a fiúknál. Legalábbis ez a meglátásom. Se nem vékony, se nem molett. Persze ezért tenni kell és ez is nehéz, meg kitartás kérdése.

8. Nem kell cicababásan öltözködni, hanem úgy ami neked tetszik. Ha te a lenge pólót szereted és a szűk nadrágot, vedd fel azt. Ha a szűk pólót és a lenge szoknyát vedd fel azt. Nem kell cicababás lenni, de a nőiességre azért figyelni kell szerintem.

9. Ha meg nem ilyed meg a munkától, az meg plusz pont nem? Viszont biztos, hogy megfogod találni a hozzád passzoló fiút, és valakinek te leszel az ideálja! Hidd el! Sőt, a fiúk olyan 25-30-35 szerintem már elkezdik keresgetni azt a nőt, aki mellett szívesen élnének, vagy akitől gyereket szeretnének, és nem azokat a lányokat akik csak a külsejükkel foglalkoznak, és nem tudnak egy rántottát, vagy húslevest elkészíteni. Jaa és egy nagyon fontos dolog a kajáról eszembe jutott. Elvileg a fiúk szeretik a hasukat, ezért célszerű finoman sütni, főzni, és a sütikből pakolni a leendő fiú jelöltnek, vagy ha tetszik valaki a haveri körből, megkinálni a barátokat süteménnyel . Miután az előző 7-8-9 pont megvolt. :)

Ez is csak egy vélemény, ha fiú vagy megne sértődj, azt hittem lány vagy. Szóval ha srác vagy, akkor hagyd figyelmen kívül a választ, és ha a közeledben van a lány, szerintem csapj le rá ;) És lehet, hogy egy kicsit tudsz is neki segíteni, az alakja terén, elmentek futni vagy bármi, vagy akár segítessz neki takarítani, együtt főztök ilyesmi.

Szóval azért remélem hasznos volt a válaszom ;)

2014. máj. 22. 09:30
 20/22 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és bizony nálam az átlagos, kissé molett lányok a befutók.:)
2014. máj. 22. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!