Fiúk! Nektek ideálotok egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
20 év körüli, szemüveges, visszafogott külsejű, kedves tekintetű. Nem sminkeli magát, nincs tetkója, piercingje, nem dohányzik, visszafogott a külseje. Kevés a barátja, de azk igazi barátok, szereti az állatokat, 165 cm magas lehet...Nem nádszál vékony, de nem is elhízott, 1-2 kg plusz lehet rajta. A hasán egy kevéske zsír...Nem cicababa stílusban öltözködik, nem hord folyton magassarkút. Nem ied meg a munkától, nem nyafogós.2014. máj. 21. 22:22
1/22 anonim válasza:
Egész jól hangzott, de az "ied" mindent romba döntött.
2/22 anonim válasza:
El tudok képzelni egy ilyen barátnőt,nem az ideálom,de ha meg lenne a közös hang....
4/22 anonim válasza:
Nálam a visszafogott,nem cicababa,nem sminkelős,nem nyafogós,és a nem ilyed meg a munkától az mind jó pont.
5/22 anonim válasza:
Szval ronda vagy és senki nem vesz ember számba.Nem adsz a külsődre és tipikus stréber vagy.Nem,krvára nem jönnek be az ilyen lányok
7/22 anonim válasza:
Ezek szinte mind pozitív tulajdonságok a szememben, de ennyiből még nem biztos, hogy ideálról van szó.
8/22 A kérdező kommentje:
5-ös és 6-os: Idióták vagytok, ahogyan azok is akik azt gondolják, hogy magamat írtam le. Férfiként írtam ki a kérdést ti begyepesedettek.:D
1-es: Bocs, hogy sötétben írok és sz@r a billentyűzet.:)
2014. máj. 21. 22:55
10/22 WheneverYouWant válasza:
Tetszenek a jellemzések. De ettől még akármilyen lehet(rossz-jó tulajdonságok tekintetében).
Ha a külsődre vagy kíváncsi akkor küld képet és elmondom a véleményem, ha meg a személyiségedet kéred tőlünk vagy az egészet egyben azt ennyiből nem lehet jellemezni...
Egy normális ember szemével nézve a leírtak mind pozitív tulajdonságok. Én többre is kíváncsi lennék mielőtt bármit mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!