Legyen humoros, intelligens.
Külső: nem igazán számít, bár a macik a szívügyeim :)
Nekem csak a belső a fontos. viszont azt meg nem is tudnám leírni...
Úgyhogy passz. :D
nekem nincs ideálom
szinte teljesen mindegy, hogy hogy néz ki a csaj (kivéve ha kövér) ha jól el tudok vele dumálni és hülyéskedni
Az intelligens két l. De nem akarok kötözködni, csak nem bírtam kihagyni, hogy pont ilyen kontextusban sikerült elrontani ezt a szót.:P
Az én ideálom változékony, mint a tavaszi időjárás. Mondhatnánk aktuális szeszélyeknek is. Hol a magas, vékony, elől deszka, hátul léc lányok jönnek be, az amolyan modellkék. Hol az alacsonyabb, formás, kerek, feszes cicis, sportos küllem.
Ami furcsa, hogy hasonlóképp változékonyak a belső tulajdonságok preferenciái is. :)
Mondjuk mást vár el az ember egy x testalkatútól, mint egy y-tól. Aki igazi érett nőként képes viselni magát attól nem vár el az ember humort, pajkosságot. Azonban egy sportos, pörgős lánytól sem várják el, hogy folyamatosan magassarkúban, kirittyentve flangáljon.
Szóval ezt nem lehet szavakba önteni, még csak egy, az önnön szubjektumomból fakadó tulajdonságot sem tudnék kiemelni, mely általános érvényű lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!