Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek milyen az fiu/lany...

Nektek milyen az fiu/lany idealotok? (Kulso. Belso)

Figyelt kérdés

2013. szept. 22. 23:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nicns ideál, amihez mérek valakit, vagy tetszik valaki, és megfog benne valami, vagy nem, de ha már így kérdezed, leírom milyen lenne a "tökéletes".

külsőre magas (185+, mivel 180 cm vagyok..)

ha valakihez kéne hasonlítanom a stílusát, kinézetét akkor Alex Turner, Johnny Depp, Robert Pattinson, vagy pete Doherty

legyen benne valami "rossz", ne nézzen le a kissé züllött személyem miatt, vicces, csinál valamit amit nagyon szeret, stb. (pl. zene, fotó, valamilyen művészet, vagy sport), legyen kicsit más mint a többiek, ne legyen felszínes, tudjak vele beszélgetni akármiről, problémákról, stb. önmagamért szeressen, ne unjuk meg egymást.

2013. szept. 23. 00:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Külsőben a lényeg az ápoltság, annyi azért fontos nekem, hogy legyen nálam magasabb, de szem/hajszín teljesen lényegtelen. Testalkat: széles váll, ha van egy kis kar és mellizom az nagyon bejön, jobban mint a kockahas, de ez nem elvárás, csak pluszpont..alapból az a lényeg, hogy sportos legyen valamennyire az illető és ne legyen tunya.

Hogy őszinte legyek, az okos pasikat szeretem, aki jár/t fősulira/egyetemre, vagy ha nem is, de intelligens, okosabb nálam, de nem okoskodik bele mégse mindenbe.

Előny az, ha esetleg vallásos is és olyannal, aki cigizik nem igazán randiznék, engem zavar.. és igazából az is zavar ha valaki minden másnap full részeg..

Érezzem magam nőnek mellette, valamennyire legyen udvarias, kedves, a nagyképűség nem jön be nálam, az őszinteség pedig szerintem minden kapcsolat alapja.

2013. szept. 23. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!