Nagyon jó csajok, van egyáltalán olyan srác a földön, akire ti igent mondtatok, mondtok valaha is?
Miert, azt ne mondd, hogy van olyan no akire mindenki azt mondja, hogy "na, o egy nagyon jomcsaj"... ahogynelozo valaszolombaratnoje is csak egy par bizonyos embernek jon be, ugy a te allitolazos "nagyon jo csaj" kategoriad is...
tegyunk probat! Kerdezo! Hogy nez ki a "nagyon jo csaj"? Irj kukso parametereket
14-es azt írtam, hogy a pasik 99%-nak jön be, és vannak csajok akik mondjuk az 1-2%nak... ennyi a titok és bizony ilyenek vannak mutatok rá példát is.
pl egy állati jó csaj, aki nem lenne olyan pasi nagyon akinek ne mozgatná meg a fantáziáját: [link]
és íme olyan, akihez jobb vaknak és érzéketlennek lenni: [link]
"nem lenne olyan pasi, akinek ne mozgatná meg a fantáziáját"
nojó, azért kategória probléma van!:D egy ruhát alig viselő lány, akinek a tekintetéből lejön, hogy összetett mondatokra nehezen tudna már válaszolni... persze, hogy "megmozgatja a fantáziát" hisz egyébre nem is jó...
és amúgy a képen látható pi€$a nem néz ki olyan überjól... én például rosszul vagyok az ilyen üres tekintettől, úgyhogy ez a csaj minden, csak nem "nagyon jó csaj"..
olyan nő nincs, ami a férfiak 99%ának tetszene.. ha más nem, a férfiak egyik része a kicsi, míg másik része a nagy mellű nőket szereti... csípőszélesség és "fogható anyag" szempontjából szintén megoszlóak a vélemények, úgyhogy ha egy nő a férfiak 50%-ának tetszik, akkor az már egy jó arány
Közülük például bármelyiket elfogadnám: [link]
Kivéve az A-t és az F-et talán, de persze ez mind függ a stílustól, belsőtől is.
(18-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!