Netes társkeresőkön összejött valaha egy srácnak is egy randi egy szép, vonzó lánnyal?
Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 15:08
1/9 anonim válasza:
A barátom szemszögéből igen. :D
Plusz pár fiúbarátom szemszögéből is.
2/9 A kérdező kommentje:
hogy csinálták?
2014. márc. 14. 15:11
3/9 anonim válasza:
Csak a barátomét tudom leírni, a fiúbarátaimnál ennyire részletesen nem kérdeztem. :D
4/9 A kérdező kommentje:
arra is kíváncsi lennék :)
2014. márc. 14. 15:12
5/9 anonim válasza:
Velem már jött össze randi társkeresőn,és neten ismerkedtem meg már expárommal.
6/9 anonim válasza:
Úgy ismertem meg, hogy két szavas vicces üzeneteket küldözgettünk egymásnak.
Aztán amikor leveleztünk,szimpatikus volt, nem nyomult, érződött rajta, hogy intelligens, de nem kérkedett vele, stb. Ráadásul nem minden 2. mondata volt az, hogy jajj de szép vagy, stb. (Pl mi sokat beszéltünk arról, hogy kinek milyen álmai voltak, aztán felkelve milyen érzések kötötték hozzá, de persze nem csak erről)
Igazából szerintem nincs rá ilyen meghatározás, hogy mit hogy kell csinálni. Vagy bejön, vagy nem. : )
7/9 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm hogy leírtad
2014. márc. 14. 15:20
9/9 anonim válasza:
Volt. Kár, hogy csak másfél évig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!